Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Εκεί στη Ρηγίλλης, από το να παλεύετε και να πετάτε λεφτά δεν δίνετε το domain στο “Δεξί Εξτρέμ”;

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Και πιο αξιόπιστο είναι και πιο επικοινωνιακό. Άσε που όταν εσείς σφαζόσασταν μεταξύ σας αυτό σας ξελάσπωνε. Όσο για τα στατιστικά;; (τώρα που υποτίθεται μπαίνουν όλοι στο “επίσημο σάιτ” για να δουν τις υποψηφιότητες)…
ND.gr
1 month 112,779 +28,871 Change in Traffic Rank over the trailing 1 month period (A positive change means the site is getting less popular)
1 month 95,122 -7,823 Change in Traffic Rank over the trailing 1 month period (A negative change means the site is getting more popular)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.