Γ.Πεταλωτής: “Η κυβέρνηση δεν πάει στην ΔΕΘ λαϊκιστικά” ή αλλιώς "τα περσινά που ήμασταν αντιπολίτευση ξεχάστε τα..."“Η κυβέρνηση δεν πάει στην ΔΕΘ λαϊκιστικά και δεν πρόκειται να εξαγγείλει μέτρα τα οποία δεν αντέχει η ελληνική οικονομία” δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Πέρσι όμως στη ΔΕΘ ως αντιπολίτευση τα πράγματα ήταν διαφορετικά για την τότε αντιπολίτευση και σημερινή κυβέρνηση:


Σχόλια

 1. Δεν τους βγαίνει κανένα κόλπο και το παίζουν τάχα σοβαροί.
  Αλλιώς θα μας είχαν πάρει τα αυτιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΛΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πέρισι μας ετάζανε
  λαγούς με πετραχήλια
  εφέτος μας εβγάλανε
  και την ψυχή απ' τα χείλια
  Μια μαντινάδα δική μου, επηρεασμένος από τους φίλους μου τους κρητικούς
  Από Πειραιώτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.