Θα έχει κυρώσεις από την Ε.Ε η Σλοβακία;;


Σύμφωνα με δημοσίευμα του EUobserver, φαίνεται ότι μάλλον η Σλοβακία θα έχει κάποιου είδους κυρώσεις.
Αυτό οφείλεται στην στροφή-αλλαγή στάσης σχετικά με την μη συμμετοχή της, στο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας από την Ε.Ε.
Σύμφωνα με το άρθρο ο Ολι Ρεν, δήλωσε ότι:
"Λυπάται για αυτό το "σπάσιμο" της σταθερότητας της Ευρωζώνης, λόγω της Σλοβακίας και αναμένει ότι το Eurogroup και το Συμβούλιο θα επανέλθουν στο θέμα"
Η απόφαση αυτή της Σλοβακίας δεν επηρεάζει και δεν θέτει σε κίνδυνο το δάνειο προς την Ελλάδα.
Οι συμμετέχουσες στο δάνειο χώρες θα πρέπει τώρα να επανυπολογίσουν την συμμετοχή-μερίδιό τους με βάση τις 15 χώρες και οχι τις 16 που ήταν πριν.
Τέλος εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, φέρεται να είπε ότι η Σλοβακία δεν θα έχει καμμία νομική επίπτωση, αλλά αναμένονται μη συγκεκριμένες πολιτικές συνέπειες.

Σχόλια

  1. Οταν τους αναγνωριζαμε αμεσα με τη διασπαση της Τσεχοσλοβακιας καλα ηταν, τωρα μας φτυνουν. Τι ιδεολογιας κομμα κυβερνα ? Σε ποια ομαδα της ευρωβουλης ειναι ? Οι εκπροσωποι του ελληνικου κομματος στην ιδια ομαδα, τι εκαναν ? Ας απαντησει καποιος σε αυτα τα ερωτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα ρε φιλαράκι Ροβεσπιέρε το έκανε η Ελλάδα θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν, για το φτύσιμο μας εχουν με τοις πολιτικές που ακολούθησαν οι "πολιτικοί" μας τα τελευταία 30 χρόνια ....

    Αντε γεια ΔΝΤ ;)
    Merlin

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.