Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Μικρές αγγελίες από το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"Από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και για λογαριασμό του "Μετρό Θεσσαλονίκης", ζητείται αποδιοπομπαίος ...τράγος, για να του αποδοθούν οι ευθύνες της καθυστέρησης, που οφείλονται στην αφραγκία μας. Προσφέρεται βασικός μισθός και ποσοστά, ανάλογα με τον χρόνο που θα απασχολεί την επικαιρότητα, μέχρι να βρούμε φράγκα να συνεχίσουμε το στοιχειωμένο έργο. Δεκτοί και μητροπολίτες. "

Ο διευθυντής προσωπικού
Τζάμπας Αφραγκίδης
denexodekara@batiris.com

http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_6963.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.