Τι θα γίνει όταν τα κανάλια σταματήσουν να πηγαίνουν κόντρα στο κοινό αίσθημα;

Νομίζω ότι ο καθένας πια αντιλαμβάνεται ότι η παρούσα κυβέρνηση, αλλά και κάθε κυβέρνηση οφείλουν την παραμονή τους στην εξουσία κατά κύριο λόγο στα Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένα στα δυο τρία κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Έτσι και οι κεραίες αναμετάδοσης Υμηττού και Πάρνηθας σιωπήσουν για καμιά βδομάδα, χρόνος που θεωρείται από τους επιστήμονες αρκετός για να ξεκαθαρίσει το μυαλό του μέσου τηλεθεατή από τις αράχνες, τού είδους ταραντούλα που το έχουν αποικίσει, η κυβέρνηση...

θ' αρχίσει να μην αισθάνεται και πολύ καλά στα πόδια της.

Η σιώπηση των προαναφερθέντων καναλιών αποτελεί έναν από τους τρόπους που συντελούν στην εκδήλωση της νόσου "κυβερνητική αστάθεια". Το ίδιο μπορεί να συμβεί κι όταν τα δυο τρία αυτά κανάλια αρχίσουν να παίζουν σε έναν κάποιον άλλο σκοπό, διαφορετικό από τον προηγούμενο. Δηλαδή, να το γυρίσουν από το τσάμικο στον καλαματιανό.

Αυτές τις μέρες, έχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτό ακριβώς συμβαίνει, λιγότερο στο Mega, περισσότερο στον Skai. Αφ΄ενός το καυστικό σχόλιο της Ακριβοπούλου για τις μακριές διακοπές του πρωθυπουργού, αφ' ετέρου το, εμφανούς δυσαρέσκειας, σχόλιο του έτερου γκουρού Παπαδημητρίου, περί αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής, ασφυξίας της αγοράς κλπ.

Τα κανάλια, σαν εμπορικές επιχειρήσεις έχουν συνάμα κι ένα όριο ανοχής ως προς το πόσο κόντρα θα πάνε στο κοινό αίσθημα. Από ένα σημείο και μετά δεν το 'χουν σε τίποτε να κάνουνε την τούμπα.

Λέτε να γίνει πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε; Για να δούμε...
πηγή


http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_8987.html

Σχόλια

  1. Απλά,προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχεδιαζόμενη για το Νοέμβριο κοινωνική έκρηξη,πρέπει να μετατραφεί η κοινή γνώμη από αποχαυνωμένη σε εξοργισμένη και αυτό πρέπει να γίνει σιγά σιγά.Τίποτα δεν γίνεται τυχαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.