Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»

    ΑΥΡΙΟ (ΤΡΙΤΗ) 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00,

    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ- ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

    Μια ξεχωριστή βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με θέμα «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» διοργανώνει η Αμτιδημαρχία Πολιτισμού αύριο (Τρίτη) 24 Αυγούστου, στις 21:00, στην Νέα Παραλία (στο ύψος του Νέου Δημαρχείου).

    Το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα “Performers Quartet” ,υπόσχεται μια μοναδική ατμόσφαιρα κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο με γνωστά swing, μοναδικά latins αλλά και αξέχαστες επιτυχίες από το Hollywood και το Broadway.

    Το Performers Quartet είναι ένα γυναικείο φωνητικό κουαρτέτο που απαρτίζεται από μουσικούς με σημαντική παιδεία και εμπειρία, οι οποίες ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Κίνητρο για τη δημιουργία του αποτέλεσε η απουσία ενός αντίστοιχου σχήματος από τα μουσικά δρώμενα της πόλης, καθώς και η αγάπη των μελών του για τη μουσική που ξεφεύγει από τα στενά «ακαδημαϊκά» πλαίσια.


    Το σύνολο Performers Quartet συνοδεύει στο Electone (organ) ο Παναγιώτης Κουντούρης, ο οποίος δημιουργεί και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.

    Το Κουαρτέτο αποτελούν οι:

    Μελίνα Πασχαλίδου soprano

    Κορτέσσα Τσιφοδήμου soprano

    Δήμητρα Αθανασάτου mezzo soprano

    Αθανασία Θωμοπούλου mezzo soprano

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.