Τα νέα γραφεία της Ντόρας και το μυστικό της σχέδιο...




Διαβάζουμε ότι έχει εκνευριστεί πολύ η Ντόρα από την τακτική Σαμαρά που την άδειασε κανονικά στηρίζοντας για δημάρχους, ή περιφερειάρχες, στελέχη της ΝΔ που θεωρούσε “δικά της”.
Που να δείτε τι θα γίνει όταν ο Σαμαράς προτείνει, όπως μαντεύουμε, για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος τον νυν Νομάρχη Λαμίας, Θανάση Χειμάρα.
Φαίνεται όμως ότι το ίδιο πουλάκι που το είπε σε εμάς το είπε και στον Θανάση Γιαννόπουλο, ο οποίος στέλνει τώρα απειλητικά ραβασάκια στην Ρηγίλλης. Με τα οποία απειλεί οτι θα φύγει.
Για να πάει που; Όποιον φεύγει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος λέει μια παλιά λαϊκή παροιμία. Παράδειγμα η κ. Μπακογιάννη που κοντεύει να πάθει σύνδρομο στέρησης.
Και προκειμένου να “σταυρώσει” κανένα μέλος για το κόμμα που ετοιμάζει θα πιάσει λέει γραφεία κι αυτή στην Συγγρού, κοντά στα νέα γραφεία της νέας Νέας Δημοκρατίας.
Γιατι το κάνει αυτό ο κ. Ντόρα; Είναι απλό: Θα βάλουν ειδικούς επικοινωνιολόγους να κάθονται στην πόρτα και να σταματάνε όσους κατηφορίζουν προς τον Σαμαρά μπας και την προτιμήσουν. Πενία τέχνας απεργάζεται.
Συγγρού 47 – 49 θα είναι τα νέα γραφεία της για όποιον ενδιαφέρεται.
(ΣΣ: υπεύθυνος για την διακόσμηση και οργάνωση των γραφείων είναι ο κ. Κούβελος. Οικογενειακή υπόθεση)...

Apo http://naxios.blogspot.com/2010/08/blog-post_07.html

http://repoupame.blogspot.com/2010/08/blog-post_8266.html

Σχόλια