“Χαίρε ΓΑΠ, οι μελλοθάνατοι σε …χειροκροτουν”

Από antinews

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συνάμα κωμικό να διαβάζεις σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες παραπολιτικές ειδήσεις για την αποδοχή που έχει ο Γ. Παπανδρέου από τουρίστες και κατοίκους της Πάρου, ή των άλλων  νησιών που έκανε διακοπές.
Με γλαφυρό τρόπο διάφορες πένες γράφουν για το πόσο ζεστά υποδέχονται τον πρωθυπουργό, σχεδόν με ευγνωμοσύνη για την πολιτική και τα μέτρα που έχει λάβει.
Κι ένας νοήμων άνθρωπος αναρωτιέται: Είναι όντως έτσι κι έχει τρελαθεί ο κόσμος από τη ζέστη;
Ή μήπως είναι οι γνωστοί πληρωμένοι κονδυλοφόροι που γράφουν κατά παραγγελία του Μαξίμου με όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία; Δηλαδή ο κόσμος έχει πάθει… εγκεφαλίτιδα και ξεχνά τι περνά, ειδικά οι κάτοικοι και τουρίστες της Πάρου που βλέπουν τους νεόπλουτους να παρελαύνουν με τα κότερα και τους ίδιους να σκέφτονται πώς θα βγάλουν το χειμώνα.
Η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης λίγο προτού ο κόσμος εξεγερθεί διότι δεν αντέχει άλλο θυμίζει αυτό που είχε πει πριν μερικούς μήνες ο πρωθυπουργός.
Ότι τάχα τον σταματούαν στο δρόμο και του λέγανε ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν το μισθό και τη σύνταξή τους για να σωθεί η Ελλάδα. Μα που είναι όλοι αυτοί; Σε άλλη Ελλάδα ζουν, διότι εμείς στην επαρχία μόνο οργή βλέπουμε.
(φωτό αρχείου)

Σχόλια

  1. Γιατι απορει το αρθρο?
    Τετοιοι δεν ημασταν παντα?
    Τους βριζουμε τους διαολοστελνουμε αλλα μετα παμε και τους ψηφιζουμε.
    Σιγουρα τα ωραιοποιουν οι κολητες του ΠΑΣΟΚ φυλλαδες αλλα 5-10 της τοπικης του κοματος να πανε,να η ειδηση...
    Ειπαμε...Μπλεξαμε με επιστημονες της παραπλανησης.
    Το ασπρο μαυρο κανουν μια ζωη και μας κοροιδευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.