Σιδηρά πειθαρχία στην Ρηγίλλης εν' όψει εκλογών.

 
Για πρώτη φορά στα χρονικά η Νέα Δημοκρατία κινήθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να έχει καταφέρει να περάσει την στρατηγική της στις περιφέρειες και τους δήμους χωρίς παρατράγουδα. Ακόμα και αν τα φιλοκυβερνητικά μέσα μιλούν για αντάρτικα, όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι χωρίς καμμία επαφή με την πραγματικότητα.
Εξ' αρχής ο σχεδιασμός Σαμαρά - Μιχαλολιάκου ήταν η απ' ευθείας επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Έτσι, μετά τα απανωτά ταξίδια όπου σχηματίστηκε σαφής εικόνα για τους εν δυνάμει υποψηφίους, ξεκίνησε ένα μπαράζ δημοσκοπήσεων ούτως ώστε να σφυγμομετρηθούν και οι ευρύτερες κοινωνίες. Η διαδικασία της σφυγμομέτρησης ήταν αδιάβλητη, γεγονός που εγγυάται ότι οι κατά τόπους επιλογές θα είναι οι καλύτερες δυνατές, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης. Αυτό φαίνεται και στην πράξη αφού τα όποια παράπονα (που πάντα θα υπάρχουν) εκδηλώνονται μόνο σε "φιλικό" κλίμα μεταξύ στελεχών ενώ ουδείς έχει τολμήσει να εγκαλέσει ανοιχτά την διαδικασία και τις επιλογές. Πόσο μάλλον να κάνει "αντάρτικο".
Ανοιχτό μένει μόνο το θέμα του Πειραιά, αυτό διότι ενώ η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου θεωρείται ιδανική, όλο το σύστημα λειτουργίας της γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης βασίζεται πάνω του. Αυτοί οι παράγοντες συνυπολογίζονται από τον Αντώνη Σαμαρά και τον τ. υπουργό προκειμένου να μη διαταράξουν την εως τώρα επιτυχημένη λειτουργία της γραμματείας που φαίνεται να οδηγεί σε θρίαμβο στις επερχόμενες εκλογές. Ιδιαίτερα εάν συνυπολογιστεί το χάος που επικρατεί εντός του κυβερνώντος κόμματος όπου μαζί με τις επιλογές, οι "αντάρτες" θέτουν σε αμφισβητηση την γενικότερη κυβερνητική πολιτική ώστε να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα σαν ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Να σημειωθεί ότι οι σοβαρές προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, θεωρούν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ως τροχοπέδη αφού νιώθουν από πρώτο χέρι τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Σχόλια

  1. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ vs ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ?
    Αυτο θα ειναι ντερμπυ η καλυτερα μονομαχια στο ΕΛ ΠΑΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.