Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Επίσχεση εργασίας στο "Αγία 'Ολγα"

Σε επίσχεση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι γιατροί στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας (Αγία Όλγα) και ενημερώνουν τους πολίτες, μέσω της 5μελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ, ότι η σημερινή Γενική Εφημερία του Νοσοκομείου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Οι ιατροί απαιτούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών Απριλίου, Μαΐου ,Ιουνίου, Ιουλίου 2010, χωρίς περικοπές, καθώς και των οφειλόμενων από το 2009, (εφημερίες Αυγούστου).
Οι ιατροί ενημερώνουν ότι οι κλινικές και τα τμήματα θα λειτουργήσουν μόνο με τους εφημερεύοντες, γι αυτό είναι αναγκαίο, σε συνεννόηση με τους συντονιστές Διευθυντές, να γίνει όπου χρειαστεί διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.
Κατά τις ώρες εφημερίας, θα αντιμετωπίζονται μόνο περιστατικά, των οποίων η ζωή είναι σε κίνδυνο. Τα υπόλοιπα, και το ΕΚΑΒ, θα κατευθύνονται σε άλλα νοσοκομεία.

Επίσης στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιούν τη Δευτέρα και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών (νυχτερινά, υπερωρίες κλπ) . 

AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.