ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Παπαγεωργόπουλος με αφορμή την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του γραφείου του στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, αφού επισκέφθηκε όλα τα γραφεία και ευχήθηκε στους υπαλλήλους μια νέα, πιο δημιουργική εργασία, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Όπως καταλαβαίνεται, η χαρά μου και η συγκίνηση μου είναι πάρα πολύ μεγάλη, αφήσαμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, στο Καραβάν Σαράι, όπου έζησα 12 εξαιρετικά χρόνια της ζωής μου, χρόνια δημιουργικά, χρόνια όπου σχεδιάσαμε το μέλλον της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήσαμε πάρα πολλά έργα, προσφέραμε ότι μπορούσαμε περισσότερο στον τομέα του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Πολιτικής, της ευταξίας της πόλης μας κ.τ.λ.
Γυρίσαμε σελίδα χθες (Τετάρτη) και μεταφερθήκαμε στη οδό Βασ. Γεωργίου 1α, στο πρώτο ιδιόκτητο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης από το 1869. Σήμερα έχω την χαρά και την τιμή της πρώτης ημέρα της καινούριας μου αυτής περιόδου, η οποία θα έχει ένα βάθος χρόνου της τάξεως των τεσσεράμισι μηνών μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010.
Ένας εξαιρετικός χώρος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εδώ στο τέως στρατόπεδο Τσιρογιάννη, που ήταν μια προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Το 1975 υπέγραψε την πρώτη απόφαση να δοθεί το στρατόπεδο Τσιρογιάννη στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με μία και μόνη προϋπόθεση, να κατασκευαστεί εδώ Δημαρχείο. Αν δηλαδή δεν κατασκεύαζε στο συγκεκριμένο αυτό χώρο Δημαρχείο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε να κατασκευάσει κάτι άλλο.
Έτσι λοιπόν, ολοκληρώσαμε το Δημαρχείο μας και από σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρχίζει να εργάζεται εδώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για τους επόμενους τεσσεράμισι μήνες. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα παραδώσω το Δημαρχιακό Μέγαρο στον επόμενο Δήμαρχο, που όποιος και αν είναι, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία για το καλό της Θεσσαλονίκης, γιατί το έργο του Δημάρχου δεν είναι τίποτε άλλο παρά να προσπαθεί 365 ημέρες το χρόνο, για το καλό της ιστορικής αυτής πόλης.
Εύχομαι λοιπόν, κάθε επιτυχία στον καινούριο Δήμαρχο και από τη δική μου πλευρά, τους επόμενους τεσσεράμισι μήνες, θα περάσω το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου στο νέο Δημαρχείο και θα εργαστώ όσο μπορώ περισσότερο για το μεγαλείο της Θεσσαλονίκης».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.