Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διακοπές στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός


Ολιγοήμερες διακοπές στο Ηράκλειο θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το σύντομο «μπρέικ» της επίσκεψης Νετανιάχου στην Ελλάδα.
Ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται… «βαρύς» και ο πρωθυπουργός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τελευταία -πιθανότατα- ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές πριν αρχίσει και πάλι τη σκληρή δουλειά από τέλη Αυγούστου.
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει καταλύσει σε γραφικό ξενοδοχείο στις Γούβες, βρίσκονται και το ζεύγος Σηφουνάκη καθώς και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης.
(star.gr)

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ........Μ@Λ@ΚΕΣhttp://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/blog-post_3502.html 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.