Το ΔΝΤ απέκτησε Σταθερό εκπρόσωπο...

Λογικά πρέπει να τελείωσε η αγωνία που είχε ο κ. Φλωρίδης για την εκπροσώπηση του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Πλέον το ΔΝΤ δεν θα περιφέρει "εκπροσώπους" προς υπεράσπισή του αφού έχει εγκατασταθεί μονίμως στην χώρα (Σε ξενοδοχεία ακόμα αλλά όπως διαβάζουμε σε παραπολιτικά σχόλια μάλλον έχει βρεθεί κτήριο που θα τους στεγάσει...) και την εκπροσώπησή του ανέλαβε η Σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας...

Τα αντιλαϊκά "παγώματα" των μισθών που είχε προτείνει για μια διετία ο "περιοδεύων" το 2009 έγιναν "Φιλολαϊκές" μειώσεις μισθών επ' αόριστον...
Τώρα πλέον η αγορά σφύζει από ζωή και τα ευρώ κυκλοφορούν με την σέσουλα...
Αχ κ. Φλωρίδη μου , είδατε τι κακό είναι το αρχείο;;; 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_28.html

Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ? ΤΑ ΕΧΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ θα ήθελαν οι κυβερνώντες, τις περσινές προεκλογικές τους φρούδες υποσχέσεις να τις περάσει ο ΄Ελληνας στο "Αρχείο"!!!
    Να μην τους κάνουμε την χάρη. Δεν είναι για Αρχείο!!!! Είναι για συνεχή παρουσίαση και αναφορά!!!!!
    Από Πειραιώτη

    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.