Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, αλλά μάλλον μετά το Μουντομπάσκετ;;


Την πρόθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ να τιμωρήσει κάθε παίκτη της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Σερβίας που θα αποδειχτεί πως έχει συμμετοχή στα «σοκαριστικά γεγονότα» στο ΟΑΚΑ εξέφρασε, με δηλώσεις του, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.
«Είδα τις ντροπιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια του αγώνα Ελλάδα-Σερβία. Ήταν μια απαίσια κηλίδα στο καλό όνομα του παγκόσμιου μπάσκετ. Η FIBA θα κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα κατά οποιουδήποτε παίκτη βρεθεί να είναι αναμεμειγμένος στα σοκαριστικά γεγονότα. Η FIBA δεν θα τα αφήσει να περάσουν έτσι», τόνισε ο Μπάουμαν και πρόσθεσε: «Η FIBA, ως το κυρίαρχο όργανο του παγκόσμιου μπάσκετ, εξετάζει ως επείγοντα τα περιστατικά που προκάλεσαν βία. Η FIBA δεν θα σχολιάσει τις δράσεις οποιουδήποτε παίκτη, πριν η έρευνα ολοκληρωθεί. Παρ΄ όλα αυτά, η FIBA ξεκαθαρίζει ότι δεν θα διστάσει να πάρει τα αυστηρότερα δυνατά μέτρα κατά οποιουδήποτε ατόμου βρεθεί να έχει φέρει το άθλημα σε ανυποληψία».
ΑΠΕ

Πριν λίγο ο  Bαγγέλης Ιωάννου, είπε για το θέμα ότι μάλλον η τιμωρία θα επιβληθεί μάλλον μετά το Μουντομπάσκετ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.