"Παλαιοκομματικές γραμμές ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία.."

Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας "Νέα της Βοιωτίας" με τίτλο: "Παλαιοκομματικές γραμμές ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία για να κόψει τις διαρροές σε ανεξάρτητες υποψηφιότητες", αναφέρεται από το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ν. Βοιωτίας το εξής:

"Μετά την δημόσια δήλωση του Τρομπούκη Κωνσταντίνου υπέρ την υποψηφιότητας του Ιωάννη Πατσαντάρα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας αναστέλλει κάθε κομματική του δραστηριότητα και συμμετοχή σε κάθε κομματική διαδικασία, ενώ παράλληλα τον παραπέμπει στην ΕΚΑΠ για οριστική διαγραφή από το κίνημα."

Για αυτό λοιπόν, εφιστώ την προσοχή σε όλα τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι η υποψηφιότητα Πατσαντάρα θα προσφέρει πιο πολλά στον τόπο μας από την -ακόμη ανεπιβεβαιώτη αλλά και αβέβαιη υποψηφιότητα που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα- να το ξανασκεφτούν γιατί θα διαγραφούν, όπως συνέβη και με τον κ. Τρομπούκη!

Επειδή εγώ ως άνθρωπος όμως είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης (και ανεξαρτήτως του προσώπου που στήριξε), θα εκφράσω την συμπάθεια μου και τη στήριξή μου στον κ. Τρομπούκη, ο οποίος... τόλμησε να δηλώσει την άποψή του κόντρα στην κομματική γραμμή που επιβάλλει -με το έτσι θέλω- απόψεις και παίρνει -επίσης με το έτσι θέλω- κεφάλια! Και προσωπικά, αν και δεν τον γνωρίζω, θα τον τιμήσω αν τελικά είναι στο ψηφοδέλτιο.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη Νέα Δημοκρατία μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ξυπνήσαμε, ότι θα κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό, ότι δεν τους λαμβάνουμε υπόψη, κι ότι θα αποδοκιμάσουμε κάθε μορφή "πειθαρχίας" και εκφοβισμού. Και κυρίως δεν τους έχουμε ανάγκη!

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν κύριοι, πάρτε το χαμπάρι. Δεν σας φοβόμαστε. Αφήστε το κλίμα τρομοκρατίας, ξεχάστε τις ξεπερασμένες λογικές του παρελθόντος, έχει γίνει η μεταπολίτευση εδώ και 36 χρόνια.

Ντελάλης

Σχόλια