Νέα Δημοκρατία: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο οι αυτοδιοικητικές εκλογές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μετατρέψει τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε ένα έμμεσο δημοψήφισμα και να θέσει ενώπιον του λαού το δίλημμα: «Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα σημάνει Ναι στο μνημόνιο».
Ο λαός θα πρέπει πλέον να πάρει ο ίδιος την τύχη στα χέρια του και να αποφασίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο μνημόνιο. Αν αποφασίσει ΝΑΙ θα νομιμοποιήσει και θα αναβαπτίσει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να συνεχίσει, χωρίς πλέον κανένα φραγμό και δισταγμό το πλήρες ξήλωμα του κοινωνικού κράτους, την αδίστακτη....
φορολογία και την πλήρη υποταγή της χώρας μας στα ντόπια και ξένα εξωθεσμικά κέντρα λήψης αποφάσεων. Αν αποφασίσει ΟΧΙ θα αναγκάσει την κυβέρνηση Παπανδρέου να σεβαστεί το Σύνταγμα, να προστατέψει τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις και να ρίξει το βάρος στην ανάπτυξη του τόπου.
Οι στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι κρίσιμες. Αυτή τη φορά ο λαός δεν έχει την πολυτέλεια να αναλωθεί σε προσωπικές προτιμήσεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως έκανε άλλοτε. Τώρα που κρίνεται το ίδιο το μέλλον του, τώρα που του δίνεται έστω και για λίγο μια ευκαιρία να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του, θα πρέπει να την χρησιμοποιήσει.
Όλοι γνωρίζουμε πως ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του, έχει ήδη παρουσιάσει ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα ανάπτυξης και εξόδου από το ΔΝΤ  σε μικρό χρονικό διάστημα. Όπως λοιπόν λένε από τη Νέα Δημοκρατία, ο λαός θα πρέπει, τώρα που του δίνεται η ευκαιρία, να αποφασίσει ο ίδιος πιο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση προτιμάει, ώστε να επωμιστεί ο ίδιος και το βάρος των αποφάσεών του.
Εάν τελικά η Νέα Δημοκρατία θέσει και επίσημα το πιο πάνω δίλημμα και πολιτικοποιήσει έντονα τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε, σε περίπτωση υπερψήφισης των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου θα έχει πλέον κάθε δικαίωμα να ισχυριστεί ότι έχει νωπή λαϊκή εντολή και θα προχωρήσει, χωρίς κανέναν πλέον φραγμό, μέχρι το τέλος της τετραετίας, στην πλήρη εφαρμογή του μνημονίου και των μνημονίων που θα ακολουθήσουν μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων αντοχής του ελληνικού λαού προς ικανοποίηση των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η πτώση της λαϊκής αποδοχής του ΠΑΣΟΚ είναι εντυπωσιακή και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα μέχρι τον Νοέμβριο. Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς έχει βγει μόνος του και γυρίζει την Ελλάδα, προκειμένου να εξηγήσει το οικονομικό του πρόγραμμα, αφού τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου κατεστημένου «ποιούν την νύσσα».
Αν τελικά η Νέα Δημοκρατία προχωρήσει και επίσημα προς την πιο πάνω κατεύθυνση, εμείς προβλέπουμε ότι κατά 90% θα πάμε σε διπλές εκλογές τον Νοέμβριο.
Σχετική ανάρτηση διαβάστε και στο ANTINEWS.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/08/blog-post_6514.html

Σχόλια

  1. Η διενεργεια βουλευτικων εκλογων ειναι οτι το χειροτερο μπορει να συμβει αυτη τη περιοδο καθως θα οδηγησεις τη χωρα σε πολιτικη ασταθεια και επιπροσθετη επιβαρυνση της οικονομικης καταστασης της χωρας. Πιστευω οτι ο κος Σαμαρας επ΄ουδενι θα αναλαμβανε ενα τετοιο πολιτικο κόστος καθως γνωριζει πολυ καλά οτι η ΝΔ δεν μπορει να κερδισει ενδεχομενες εκλογες και η καλυτερη περιπτωση για αυτην ειναι η συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.