Προβληματισμένος ο Σαμαράς με τον Μιχαλολιάκο!


Εξαιρετικά βαρύ είναι το κλίμα για το γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ Βασίλη Μιχαλολιάκο. Τόσο βαρύ που πολλοί προεξοφλούν ότι είναι θέμα ολίγου χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις , με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στον κρίσιμο αυτό τομέα. Κάθε ημέρα που περνά, πληθαίνουν τα μηνύματα δυσαρέσκειας από το σύνολο της Επικράτειας.
Το κλίμα αυτό προβληματίζει έντονα τον αρχηγό του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αρχικά είχε την αίσθηση ότι πρόκειται για μεμονωμένα παράπονα, αλλά πλέον φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και σοβαρό και ότι οι αρχικές ενστάσεις πολλών συνεργατών του για τη συγκεκριμένη επιλογή είχαν βάση. Κάποιοι συνομιλητές του , μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην καρατόμηση του στελέχους του είναι διότι δεν ξεχνά την ενεργό υποστήριξη που του πρόσφερε στις εσωκομματικές εκλογές.
Οι ίδιοι κύκλοι, ωστόσο, σπεύδουν να συμπληρώσουν ότι αυτή η στάση έχει ημερομηνία λήξης και ότι ο κ. Μιχαλολιάκος θα πρόσφερε σημαντική υπηρεσία στο κόμμα αν παραιτείτο ο ίδιος. Στη Ν.Δ είναι κοινός τόπος ότι η διαχείριση που κάνει ο πρώην βουλευτής είναι προβληματική και ότι οι χειρισμοί του όχι μόνο δεν διευκολύνουν το στόχο της εσωτερικής ηρεμίας, αλλά, αντίθετα τον υπονομεύουν σοβαρά, με συνεχείς εντάσεις, απειλές, εκβιασμούς και ανταλλαγές βαριών εκφράσεων μεταξύ του γραμματέα και των υποψηφίων ή των ενδιαφερομένων για χρίσμα.

Η εποχή των "Ρέιντζερς" και των " Κενταύρων" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί", λένε βουλευτές και στελέχη, και εύχονται η παραμονή του πρώην βουλευτή στο συγκεκριμένο πόστο να μην αποδειχθεί καταστροφική για την παράταξη.
(Επίκαιρα)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/blog-post_1170.html

Σχόλια

  1. Τι εγιναν η "σιδηρα πειθαρχια" (http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/blog-post_8684.html)
    και το "καροτο και μαστιγιο" (http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/blog-post_6289.html)
    που εγραφες στις αρχες Αυγουστου ?
    Επιτελους ας ξεκαθαρισει το θεμα γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει.
    Και επειδη μπορει να εχουμε πολιτικες διαφορες αλλα δεν παυει να ειμαστε ανθρωποι, πολλες ευχες για τη γιορτη της Παναγιας και μακαρι να βαλει το χερι της για να σωθει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.