Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Επιλεκτικές Ευαισθησίες...

Ενοχλήθηκαν οι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι γιατί έκανε επίσημη επίσκεψη ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός στην χώρα μας...

Διαδήλωσαν κατά της επίσκεψης όπως τους επιτρέπει η δημοκρατία μας...

Από το σημείο αυτό μέχρι να θεωρούν ότι "Βεβήλωσε" τον "ιερό" χώρο της Ακρόπολης λόγω της ξενάγησης που του έκαναν κατά  την επίσκεψή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό πάει πολύ και καταντά αστείο όταν το λένε αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι κρεμάνε πανό με κάθε είδους σύνθημα χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους την ..."Ιερότητα" του χώρου.
Ακόμα και την Παλαιστινιακή σημαία κρέμασαν εκεί !!!

Τί δουλειά έχει η ΞΕΝΗ σημαία στην Ακρόπολη μόνο ο (παρα)λογισμός τους μπορεί να αιτιολογήσει. 
http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4619.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.