Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;

Από antinews.gr

Ένα πρωτοφανές κύμα βίας και εγκληματικότητας πλήττει την χώρα στον τομέα που βαρύγδουπα το ΠΑΣΟΚ ονόμασε “Προστασία του Πολίτη”. Φυσικά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποφεύγουν να θίξουν το θέμα για να μην αναστατώσουν προφανώς τον Πρωθυπουργό στις διακοπές του, αλλά και να μην θίξουν τις παραδοσιακά καλές τους σχέσεις με τον αρμόδιο υπουργό.
Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Οι τρομοκράτες σκοτώνουν με μένος όποτε θέλουν και θέτουν σε ομηρία όλη τη χώρα. Οι συλλήψεις που έγιναν ήταν μάλλον σταγόνα στον ωκεανό αφού η Σέχτα μένει στο απυρόβλητο και η Αντιτρομοκρατική βρίσκεται σε απόλυτο σκοτάδι.
Το εθνικό σπορ της Ελλάδας πλέον είναι οι αποδράσεις. Από φυλακές, από αστυνομικά τμήματα, από παντού. Οκτώ έφυγαν χθες από το Παλαιό Φάληρο και οι αστυνομικοί κοιμούνταν. Αρκετοί άλλοι φεύγουν ή προσπαθούν να φύγουν από φυλακές υψίστης ασφαλείας και ο Καστανίδης βλέπει μόνο σχέδιο διάλυσης των μεταρρυθμίσεών του. Δε βλέπει διάλυση του σωφρονιστικού συστήματος.
Οι ληστείες και κλοπές έχουν χτυπήσει κόκκινο. Κι αν η ομάδα ΔΙΑΣ κάνει πράγματι δουλειά, οι κακοποιοί αποδεικνύονται πιο έξυπνοι. Χτυπάνε επιλεκτικά στην Αθήνα και έχουν αυξήσει τις επισκέψεις τους στην επαρχία. Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απ. Φωτιάδης γνώρισε για τα καλά τι εστί ληστεία και από τύχη δεν υπήρξαν χειρότερα.
Οι φωτιές κατακαίνε την Ελλάδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Πυροσβεστικής. Το μοναδικό Φοινικοδάσος της Πρέβελης παραδόθηκε στις φλόγες, η Κάρυστος έγινε στάχτη.
Αλλοτε από ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού, άλλοτε από καθαρή τύχη κι λόγω…
περικοπών το θέμα είναι ότι η καθημερινότητα του πολίτη συνεχίζει να είναι εφιαλτική.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδης, γιατί κρύβεται τόσους μήνες; Μήπως για να μη φθαρεί η εικόνα του ώστε να πάρει κανένα καλό υπουργείο στον ανασχηματισμό;

Σχόλια

  1. Μην μιλατε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου.
    Ξεχασατε τις φωτιες του 2007 και του 2009 ?
    Ξεχασατε τις αποδρασεις απο Κορυδαλλο με την ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ AIR ?
    Ξεχασατε τις καταστροφες της Αθηνας το 2008 ?
    Αντε μην συνεχισω τον καταλογο.
    Τι θελετε δηλωσεις περι ασσυμετρων απειλων, περι στρατηγου ανεμου, περι πραιτωρων, περι της κακης ζαρντινιερας.
    Καποτε πρεπει να μαθετε οτι η σιωπη ειναι καλυτερη της βλακωδους πολυλογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.