Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010

Δείτε, το γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα....

 Απόσπασμα της  συνέντευξης που παραχώρησε ο Πόουλ Τόμσεν στις 5 Αυγ.2010 στο «Βήμα»

 Πότε θα ανοίξει και πού θα στεγαστεί το γραφείο σας στην Αθήνα;

«Δεν θα ήθελα να σας πω πού θα στεγαστεί το γραφείο του ΔΝΤ. Το πολύ σε έναν- ενάμιση μήνα θα λειτουργήσει ένα γραφείο στην Αθήνα
. Αλλά είναι ένα τεχνικό θέμα. Διατηρούμε γραφείο σε κάθε χώρα όπου υπάρχει πρόγραμμα του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι να συλλέγει δεδομένα, να τα αναλύει και να τα συζητεί με την κυβέρνηση.

Δείτε σε "αποκλειστικότητα" που θα στεγάζεται το γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.