Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Aυτό και αν είναι τύχη...

Τυχη-βουνό είχε ένας 22χρονος πιλότος στην Αργεντινή, όταν στη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στην πόλη Σαντα Φε κόπηκε το φτερό του μονοκινητήριου αεροσκάφους του.

    Το αεροσκάφος άρχισε να πέφτει στο εδαφος και ο νεαρός πιλότος επιχειρησε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του. Το αλεξίπτωτο μπλέχτηκε όμως στην άτρακτο με αποτέλεσμα ο πιλότος να παγιδευτείο. Για καλή του τύχη το αλεξίπτωτο άντεξε στο βάρος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα η πρόσκρουση στο έδαφος να είναι ομαλή.

    Οι 3.000 θεατές της αεροπορικής επίδειξης που πίστεψαν αρχικά ότι ο πιλότος είχε σκοτωθεί, ξέσπασαν σε ζητωκραυγές μόλις τον είδαν να βγαίνει σώος και αβλαβής από το κατεστραμμένο αεροσκάφος.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.