Τα «ανίκανα» ελληνόπουλα και οι «ικανοί» πολιτικοί γόνοι.


Δεν διορθωνόμαστε με τίποτα. Είμαστε λαός "καταραμένων".
Ακόμα και σήμερα, στα έσχατα σημεία του διεθνούς εξευτελισμού, του διεθνούς διασυρμού και της υποτέλειας της χώρα μας, εμείς εκεί, να αναζητούμε με μανία πολιτικούς γόνους, κουμπάρους, συζύγους  και συγγενείς για να χρίσουμε υποψήφιους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντί να τους στείλουμε....
εκεί που πρέπει. Που να δείτε τι θα γίνει στις βουλευτικές εκλογές!!
Γι’ αυτό, αυτή εδώ η ταλαίπωρη  χώρα δεν πρόκειται να δει ποτέ προκοπή. Γιατί το πολιτικό της σύστημα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλα τα «ανίκανα» ελληνόπουλα αναδεικνύοντας μετά μανίας τους «ικανότατους» πολιτικούς γόνους.
Είναι αυτό που έχουμε πει κατ’ επανάληψη. Το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ή επί το ορθότερο, της Προεδρευόμενης Κληρονομικής Ολιγαρχίας στη χώρα μας, χρησιμοποιείται από το κατεστημένο για την αναπαραγωγή μιας κλειστής πολιτικοοικονομικής ελίτ, αδιαφορώντας για τα παιδιά των υπόλοιπων Ελλήνων, τις ικανότητές τους και το μέλλον τους. 
Όμως εμείς, κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.