Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Νεκρός ο τρίτος πιλότος

    Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του μονοθέσιου πολεμικού αεροσκάφους, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο, διθέσιο, F- 16 νότια της Κρήτης.

    Οι πιλότοι του διθέσιου περισυνελέγησαν σώοι. Ο ένας από τους δύο χειριστές, ο 34χρονος, η κατάσταση της υγείας του οποίου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα του γίνει εμβολισμός από αγγειοχειρούργο.

    Ο δεύτερος διασωθείς φέρει κατάγματα στα κάτω άκρα, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.

    Κοντά στους τραυματίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

AΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.