Αυτό και αν είναι είδηση.. "Τηλεφωνικές επικοινωνίες Γ.Παπανδρέου"


Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών πραγματοποίησε χθες και σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε τηλεφωνικά το Σάββατο, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και σήμερα Κυριακή με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι και τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλ Μαχμούντι.
Στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τους ξένους ηγέτες ο πρωθυπουργός αντάλλαξε απόψεις για το Μεσανατολικό, ενώ επιπλέον συζήτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό με τον κ. Χριστόφια και τις διμερείς σχέσεις της Ελλάδας με τον Λίβανο και την Λιβύη με τους πρωθυπουργούς των δύο χωρών. 
ΑΠΕ

Σχόλιο:
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ...
Αυτούς που πήρε τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός, που ήταν άραγε;;
Ήταν και αυτοί σε διακοπές;
Ήταν σε διακοπές μακράς διάρκειας, ή  βρίσκονταν στο Γραφείο τους;
Λέμε τώρα εμείς..
Τι κρίμα να μην έχουν e-mail οι άνθρωποι, να τους έστελνε και καμία ωραίο φωτογραφία ο Γιώργος.


Σχόλια

  1. ΑΝΤΑΛΛΞΑΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α. Φτάνει στα όρια της κοροϊδίας το να κάνει 38 ημέρες touring στα νησιά, όταν η πλειοψηφία των Ελλήνων αναγκάζεται φέτος στην καλύτερη περίπτωση να συρρικνώσει τις διακοπές σε πέντε ως έξι ημέρες.
    β. Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζαν προ λίγων μηνών για τις δεκαπενθήμερες διακοπές του Καραμανλή, ο οποίος πλέον είναι ένας από τους τριακόσιους βουλευτές και αφήνουν εκνευριστικά ασχολίαστες τις 38 ημέρες του Πρωθυπουργού. Εν μέσω οικονομικής κρίσης και πυρκαϊών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.