Ο Βενιζέλος και το … υπουργοφάγο κότερο




Όπως αποδεικνυει η φωτογραφία που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, μαθήματα …θάρρους έδωσε στη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών ο υπουργός Αμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Κόντρα στους υπόλοιπους συναδέλφους του υπουργούς, που τρέμουν τη λαϊκή οργή και δεν πλησιάζουν σκάφη ούτε στα καρνάγια, ο κ. Βενιζέλος απόλαυσε τις ομορφιές των Σποράδων πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, παρέα με φίλους και τη σύζυγό του, χωρίς να λογαριάζει τα ενδεχόμενα σχόλια σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
Το θάρρος του, μάλιστα, είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς δεν επέβαινε σε ένα απλό κότερο, αλλά σε ένα σκάφος… υπουργοφάγο, που έχει τελειώσει πολιτικά ήδη δύο υπουργούς. Η κατάρα των Uniesse έχει «χτυπήσει» στο παρελθόν τον κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και τον κ. Γιώργο Βουλγαράκη, οι οποίοι «συνελήφθησαν» να απολαμβάνουν τις διακοπές τους πάνω σε τέτοια σκαριά και γνώρισαν τη λαϊκή οργή και αποδοκιμασία.
Στο τέλος, δε, βρέθηκαν εκτός πολιτικής…

Σχόλια

  1. Κοίτα ποιοί μας νοιάζονται,κοίτα ποιοί εργάζονται για την Ελλάδα που στενάζει στην ανεργία,την ανασφάλεια,τη μείωση του εισοδήματος!Αλλοι διασκεδάζουν σαν χαλίφιδες και άλλοι δεν μπορούνε να πάνε μέχρι τη θάλασσα γιατί δεν υπάρχει μία!Να σε χαίρονται αυτοί που σε ανεβάζουν στις εκλογές,να σε χαίρονται κι αυτοί που ακόμη στηρίζουν τούτη τη κυβέρνηση της ντροπής και δε βλέπουν τη κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.