Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Η κοινωνία μας να αποκτήσει κάθε μέρα όλο και περισσότερα κοινωνικά χαρακτηριστικά κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής ειρήνης...

Απόσπασμα δηλώσεων του κ. Χρυσοχοΐδη στην Λάρισα. (27 Αυγ.2010).
Απαιτείται όλο το καπιταλιστικό σύστημα να αποκτήσει διαφορετικά χαρακτηριστικά.. 
Ο κόσμος να γίνει πιο δίκαιος και πιο αλληλέγγυος...
Η κοινωνία μας να αποκτήσει κάθε μέρα όλο και περισσότερα κοινωνικά χαρακτηριστικά κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής ειρήνης...
Τι μας λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης;
  • Το καπιταλιστικό σύστημα πρέπει να αλλάξει
  • Ο κόσμος πρέπει να αλλάξει και να γίνει πιο δίκαιος..
  • Και η κοινωνία πρέπει να αλλάξει 
Δηλαδή για να καταλάβουμε κ. Χρυσοχοΐδη, όλοι οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν.
Εσείς τι θα κάνετε,  προσευχές για να έρθει ο Μεσσίας και να τα αλλάξει όλα;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
 

2 σχόλια:

  1. Αυτοί του ΠΑΣΟΚ δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτε. Καταστρέφουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και ταυτόχρονα λένε για σοσιαλισμό. Το δούλεμα πάει σύννεφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΗΡΘΕ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.