Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

Ποιός δουλεύει και ποιός μας δουλεύει

Από antinews Πως φαίνονται, όμως, εκείνοι που βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές! Δεν χρειάζεται να κουραστείτε. Δείτε πόσο ηλιοκαμμένος είναι ο ΓΑΠ και πόσο λευκότερος -παρά τον έντονο ήλιο της Μ.Ανατολής και του Ισραήλ- είναι ο Νετανιάχου. Μήπως αυτό δείχνει ποιός δουλεύει και ποιός μας δουλεύει. Προφανώς, ο ερχομός του κ.Παπανδρέου στην Αθήνα, προκειμένου να υποδεχθεί τον κ.Νετανιάχου, αποτελεί ένα μικρό διάλλειμμα στις διακοπές του. Αλλωστε, θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις βουτιές του και το κανό στον Πόρο, όπου “μετακομίζει” η κυβέρνηση μεθαύριο, μαζί με την ισραηλινή αντιπροσωπεία και τον κ.Νετανιάχου. Πολύ in αποδεικνύεται τελικά ο Πόρος, μετά το Συνέδριο της “Σύμης” και τα πήγαινε-έλα του ΓΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.