Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

«Ελλάδα: Οι κυβερνώντες μας στύβουν! Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο»

Το κλίμα στην Ελλάδα της κρίσης

«Ελλάδα: Οι κυβερνώντες μας στύβουν! Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική σελίδα του Πρώτου Προγράμματος της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης (ARD) που αφορά την Ελλάδα της κρίσης: 
«Η ελληνική δημοσιονομική κρίση καταπολεμάται με νέα δάνεια. Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες διερωτώνται, πώς θα αποπληρώσουν όλα αυτά τα χρέη που συσσωρεύονται.»
Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε δηλώσεις από εργαζόμενους σε ταβέρνες της Πλάκας, οι οποίοι εκφράζονται κατά των δραστικών περικοπών λέγοντας χαρακτηριστικά «όλοι ενδιαφέρονται για το πώς θα μειωθεί το έλλειμμα, αλλά κανείς για την ανάπτυξη».
«Τα μέτρα της κυβέρνησης πλήττουν όλους τους Έλληνες.
Ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν ότι οι πραγματικοί υπαίτιοι της κρίσης τη γλίτωσαν για άλλη μια φορά. Αυτό είναι το κλίμα στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Τα σπασμένα καλούνται να τα πληρώσουν εκείνοι που στην πραγματικότητα δεν έχουν άλλα να δώσουν.»

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5913908,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.