Για την Ελλάδα ρε Γαμώτο και για να μιλάω με τον Ομπάμα και τον Όλι Ρεν...

 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ

Τώρα εξηγούνται όλα, ευτυχώς που βγήκε ο κ. Ραγκούσης και μας τα έκανε "λιανά".
Πριν λίγο στην εκπομπή MEGA ΠΡΩΙΝΟ, μας εξήγησε το θέμα των συμβούλων του γραφείου του Πρωθυπουργού.
Εδώ δεν μιλάμε για μόνιμο προσωπικό, μιλάμε για μετακλητούς υπαλλήλους
(Ξεχνάει όμως ο κ. Ραγκούσης ότι από τους 20 οι 13 είναι μετακλητοί)
Δεν πρέπει να συζητάμε άν οι θέσεις των συμβούλων είναι πολλές οι λίγες...
Εν ονόματι ενός δημαγωγικού λαικισμού, είναι να εκφράζει κανείς την λύπη του ον οι θέσεις φτάσουν τις 20, και πρόκειται για ένα πολύ χαμηλό επίπεδο αντιπαράθεσης.
(Δεν μιλάμε για 20 κ.Ραγκούση, μιλάμε να αυξηθούν οι ήδη υπάρχοντες, που δεν ξέρουμε πόσοι είναι, κατά 20)
Θέλει 2 ανθρώπους ο πρωθυπουργός (σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση) για να δουλέψει για την Ελλάδα,να λύσει προβλήματα, να μην χάνει χρόνο, για να μην καθυστερεί ο φάκελλος , ενώ θα πρέπει να μιλήσει με τον Ομπάμα ή τον Όλι Ρεν κ.ο.κ

Για την Ελλάδα ρε Γαμώτο και για να μιλάω με τον Ομπάμα και τον Όλι Ρεν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ TV ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΣΤΟ INTERNET, ΚΑΙ ΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που ανώνυμοι άνθρωποι από τον χώρο των κυβερνώντων αναγνωρίζουν ότι αυτά τα περί προσλήψεων των ειδικών συμβούλων που ανέφερε ο κ. Υπουργός είναι "πα--ριές".
    Αρχίζουν και οι ίδιοι να καταλαβαίνουν ότι οι περισσότερες από τις μέχρι σήμερα κιβερνητικές κινήσεις είναι εσφαλμένες και για αυτό αρχίζει να λήγει η περίοδος χάρητος που οι ίδιοι τους έχουν δώσει.
    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.