Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Στα Σκόπια ο Γ.Παπανδρέου, αλλά όχι για το "Σκοπιανό"!

 

Μαντέψτε γιατί θα πάει στα Σκόπια ο Έλληνας Πρωθυπουργός!

Τα μέσα ενημέρωσης της FYROM, γράφουν ότι ο κ.Παπανδρέου θα μεταβεί στην πρωτέυουσα της FYROM, Σκόπια, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη, και ...
δεν θα έχει επαφές κατά πάσα πιθανότητα με την ηγεσία της γειτονικής χώρας, η οποία δηλώνει ανίδεη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό sitel, ο κ.Παπανδρέου, θα πάει στα Σκόπια, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του σουπερ-μάρκετ Βερόπουλος! (τι σούπερ μάρκετ, ολόκληρο εμπορικό κέντρο πολυτελείας είναι, σαν το cosmos, η αλήθεια είναι μας εντυπωσίασε όλους στο taxalia).


...
ε, να μην του αφιερώσουμε μετά από αυτά, το παρακάτω βίντεο που μόλις μας έστειλε αναγνώστης;
http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_1939.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.