Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Τι με ελικόπτερο , τι με αποριμματοφόρο.....

Τι με ελικόπτερο , τι με αποριμματοφόρο.....


Μπορεί ο Μεξικάνος δραπέτης να μην χρησιμοποίησε ελικόπτερο όπως ο Παλαιοκώστας για να δραπετεύσει αλλά και το απορριμματοφόρο καλό είναι. Με αυτόν λοιπόν τον «βρώμικο» αλλά και απλό τρόπο ένας αλλοδαπός ξεφτίλισε τις υποτιθέμενα καλύτερες φρουρούμενες φυλακές της χώρας, αυτές του Κορυδαλλού, και δραπέτευσε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Ο φυγάς όπως είπαμε είναι Μεξικανός ο οποίος εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης για εμπορία και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών...
Κανείς από τους φύλακες δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μιας και επικρατούσε στις φυλακές η «σιέστα» του Δεκαπενταύγουστου και η απόδραση έγινε γνωστή αργότερα κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων.
Τώρα βέβαια αναμένουμε να χυθεί τουλάχιστον το ίδιο τηλεοπτικό μελάνι εναντίον του υπουργού και του αρχηγού της αστυνομίας που είχε χυθεί και στην απόδραση του Παλαιοκώστα, κάτι για το οποίο βέβαια δεν είμαστε καθόλου σίγουροι …

Y.Γ Να μια ακόμη μεγάλη διαφορά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Οι δραπέτες επί κυβέρνησης Ν.Δ δραπετεύουν κυριλέ με ελικόπτερα , ενώ επί ΠΑΣΟΚ δραπετεύουν με λαικό θα έλεγα σοσιαλιστικό τρόπο, με αποριμματοφόρα!!


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/blog-post_2196.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.