ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ..."


Έχουν γραφεί και ακουστεί πολλά για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Είναι σίγουρο ότι θα γίνει και αναμένονται σημαντικές μετακινήσεις.

Διαβάστε σε αποκλειστικότητα όλα τα ονόματα, ποιος πάει που, τις εκπλήξεις και τα νέα πρόσωπα. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά, μια καινοτομία σε αυτόν τον ανασχηματισμό..

Θυμάστε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο περιοδικό «FOREIGN POLICY»  Γ. Παπανδρέου: Οι οικονομολόγοι ανακαλύπτουν τώρα το «πνεύμα των ζώων»...

Ο ανασχηματισμός λοιπόν θα γίνει στο "Πνεύμα των ζώων"...Ο ΡΟΝΙ το αλογάκι στη θέση του υπουργού ΠΑΠΑΚΙ..

Το Γουρουνάκι στη θέση του Φανούρη του Αγκαλίτσα....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια

  1. Καλυτερα στο πνευμα των ζωων παρα στο πνευμα των τρωκτικων που εφαρμοζε ο τεως της Ραφηνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.