Η υποκρισία στο Μεγαλείο της...


Στον Θεό πιστεύετε;
Όχι. Έχω όμως σεβασμό για την επικρατούσα ορθόδοξη θρησκεία. Θεωρώ ότι έχει μια χρήσιμη κοινωνικά παρουσία –όταν την έχει.
Αυτά είχε δηλώση, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, στις 24/4/09, στο Schooligans  

Έχουμε θρησκευτική ελευθερία και είναι  δικαίωμα του ατόμου να εκδηλώνει και να διακηρύσσει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις γραπτώς ή προφορικώς, ατομικώς ή ομαδικώς
Δεν μας ενδιαφέρουν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Πάγκαλου.

Αλλού είναι το θέμα, αφού σύμφωνα με τα πιο πάνω είναι Άθεος, γιατί εκκλησιάζεται και μάλιστα μια μέρα σαν την σημερινή, ανήμερα της Παναγίας;;

Η υποκρισία στο Μεγαλείο της...

Σχόλια

  1. Και συ ρε αριστε τι προβλημα εχεις με το τι κανει ο Παγκαλος, δεν ειπαμε σημερα πολιτικη εκεχυρια. Μηπως δεν ξερεις οτι στην Ελλαδα εχουμε σνεξηθρησκεια συμφωνα με το αρθρο 13 και αρθρο 3 του συνταγματος επικρατουσα θρησκεια ειναι η ορθοδοξη χριστιανικη. Αρχισες τωρα να εξεταζεις και τα θρησκευτικα πιστευω του καθενος, στο φιναλε ως εκπροσωπος της κυβερνησης πηγε ο αντιπροεδρος. Μηπως εκτος το οτι εισαι δεξιος εισαι και του ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πες το δεν ειναι ντροπη.
    Αλλα, για πες μου οι μεγαλοσταυριτες της προηγουμενης εξαετιας που εξαφανισθηκαν σημερα ?
    Δεν εκκλησιασθηκαν? Αυτοι δεν ειναι υποκριτες ?
    Και ενα για να κλεινουμε το θεμα του ΠΑΓΚΑΛΟΥ που ειναι τα περισσοτερα στοιχεια για το κραξιμο . Το σε λιγο μηπως τραβηξε πολυ. Εσυ δεν λες οτι γραφεις με στοιχεια και την αληθεια. Ουτε στοιχεια , ουτε αληθεια αυτη τη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρεμα φίλε μου χρονιάρα μέρα.
    Διαβλέπω έναν εκνευρισμό ή μου φαίνεται;
    Bιάζεσαι...

    Δεν διαβάζεις τι γράφει το άρθρο;
    Γιατί θέλεις πάντα κάποιος να σε διορθώνει;

    Το άρθρο γράφει ΚΑΘΑΡΑ-ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
    "Έχουμε θρησκευτική ελευθερία και είναι δικαίωμα του ατόμου να εκδηλώνει και να διακηρύσσει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις γραπτώς ή προφορικώς, ατομικώς ή ομαδικώς
    Δεν μας ενδιαφέρουν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Πάγκαλου."
    Υ.Γ
    Ναι γράφω με στοιχεία τα δικά μου άρθρα.
    Τα άλλα φιλοξενούνται-αναδημοσιεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συ μου φαινεται οτι δεν με διαβαζεις σωστα.
    Απαγορευεται σε καποιον να παει σε μια θρησκευτικη τελετη ως εκπροσωπος της κυβερνησης ? Αυτο ειναι υποκρισια η ρατσισμος απεναντι στα πιστευω του καθε ατομου. Αυτο σου επισημαινω αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις.
    Επισης, σε ρωτησα και κατι αλλο για καποιους που οσο κυβερνουσαν ηταν ολο σταυρους και μετανοιες και σημαρα εξαφανισθηκαν. Αυτοι δεν ηταν υποκριτες ?
    Οσο για την αναρτηση αφου δεν επιβεβαιωθηκε γιατι δεν κατεβαζεις την αναρτηση και να ζητησεις συγγνωμη απο τους αναγνωστες σου. Μην ανησυχεις, παροτι το ξερεις, τα εωψ γραψει και στο ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ.
    Μην μου βαλεις τωρα τη στρουμφιτα, το κολπο δεν επιασε.
    ΥΓ Προτεινα χρονιαρα μερα εκεχυρια, αλλα εσεις δεν σταματατε τη λασπολογια ουτε τις χρονιαρες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη συγκεκριμένη δήλωση δεν την έκανε κάποιος απ τους προηγούμενους, την έκανε ο Πάγκαλος.
    Ο οποίος δεν είναι ο πρώτος τυχών..
    Τι πάει να πει εξαφανίστηκαν, δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν, να κάνουν δηλώσεις σαν του Πάγκαλου και να πηγαίνουν στην εκκλησία;
    Δεν έχεις καταλάβει ποιος κυβερνάει;
    10 μήνες έχουν περάσει.
    Mήπως κυβερνάει ακόμα η Ν.Δ;
    Η Ν.Δ κρίθηκε και πλήρωσε.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση, εκτός και αν δεν είναι.
    Επίσης, να πηγαίνεις σε ΟΛΑ τα ιστολόγια και τις εφημερίδες και να ελέγχεις ΟΛΑ τα άρθρα, να τους ρωτάς άν έχουν στοιχεία για αυτά που γράφουν, να τους "απαγορεύεις" να κάνουν αναδημοσιεύσεις, να τους στέλνεις συνδέσμους και να απαιτείς να τα δημοσιεύουν κλπ
    Αλλά να πηγαίνεις σε ΟΛΑ τα ιστολόγια, σε ΟΛΑ και του χώρου σου.
    Η επιλεκτική μνήμη και κριτική δεν είναι ότι καλύτερο..

    Και κάτι τελευταίο, όπως βλέπεις στο κείμενο κάτω από την δημοσίευση σχολίων γράφει:
    "Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας"

    Η Παναγιά μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε Αριστε για να κλεινομε αυτη την ιστορια.
    Το οτι κυβερναει το ΠΑΣΟΚ το εχω καταλαβει και καλα μαλιστα γιατι τα μετρα θιγουν και μενα προσωπικα. Αλλα στην κοινωνια το συμφερον του ατομου ειναι κατωτερω του κοινωνικου συμφεροντος. Αυτο αν δεν το καταλαβουμε ολοι μας ανεξαρτητα κομματικης παραταξης δεν θα μπορεσουμε να δουμε ασπρη μερα.
    Τωρα, οσον αφορα για τα υπολοιπα που γραφεις θελω να σου θυμθσω οτι εσυ ανοιξες "βεντετα", εγω το μονο που εκανα ήταν να σε συγχαρω για το μπλογκ και να σου προτεινω βελτιωσεις. Αν δεν τις αποδεχεσε κανενα προβλημα. Απο εκει και περα αρχισες να μου λες κατι για καποιον/α ΔΠ, οτι ειμαι εγκαθετος, να παω στο ΠΑΣΟΚ για μαθηματ, ανοιξες τους ανωνυμους (δικο σου θεμα και προσωπικα καλα εκανες) και εμφανιστηκε η στρουμφιτα να με βριζει. Παρα ταυτα σε ρωτησα αν θες να μην γραφω στο μπλογκ σου και ουδεποτε απαντησες ευθεως, κατι για κουβαδακια μου εγραψες και τωρα μου κανεις παραπομπες. Για να τελειωνουμε λοιπον, οταν εχεις μπλογκ πρεπει να αντεχεις και στη κριτικη και στην αντιθετη αποψη αλλο απο οτι φαινεται εσυ θες να σε βλεπουν μονο οι φιλοι σου και να γινεσε αρεστος σε αυτους που υποστηριζεις.
    Πραγματι γραφω σε πολλα μπλογκ, ακομα και στο αδελφακι σου το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, αλλα την δικη σου αντιμετωπιση δεν την εχω βρει πουθενα. Μετα από ολα αυτα θα το ξανασκεφθω σοβαρα αν αξιζει να σου ξαναγραψω και να ασχοληθω με το μπλογκ σου.
    Ευχαριστω για την ευχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπητέ Ροβεσπιέρο, επειδή γράφεις μόνο αυτά που θές, και επειδή ανέφερες ότι ποτέ δεν σου απάντησα ΕΥΘΕΩΣ, διάβασε την απάντηση μου σε αυτό που ρώτησες για τον σχολιασμό:

    ROVESPIEROS είπε...

    Και κατι ακομα, αν δεν θελεις να σχολιαζω μπορεις να μου το ζητησεις και δεν θα ξαναγραψω κανενα σχολιο, καθως σεβομαι την επιθυμια του καθε μπλογκερ.
    10 Αυγούστου 2010 1:21 μ.μ.

    aristos είπε...

    Θα είμαι ο τελευταίος που θα στο ζητήσω.

    Απλώς συζητάμε για ένα θέμα εκτός θέματος, που κουράζει τους φίλους αναγνώστες.
    Εν τοιαύτη περιπτώσει όπως βλέπεις πάντα γράφω με στοιχεία.
    Μπορεί οι αναλύσεις-σχόλια μου, να μην σε καλύπτουν, ή να μην σε βρίσκουν σύμφωνο.
    Θεμιτό, λογικό και κατανοητό.
    Αλλά να επανερχόμαστε σε θέματα άσχετα νομίζω ότι δεν έχει νόημα.
    10 Αυγούστου 2010 1:40 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειπα να μην ξαναασχοληθω αλλο μαζι σου, αλλα στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/blog-post_8981.html#comments
    το "Λοιπόν επειδή δε στα έχουν μάθει καλά στο ΠΑΣΟΚ, πάρε το κουβαδάκι και πήγαινε σε άλλο Blog"
    εσυ δεν το εγραψες ?
    Ποιο πανω εσυ δεν γραφεις
    'Και κάτι τελευταίο, όπως βλέπεις στο κείμενο κάτω από την δημοσίευση σχολίων γράφει:
    "Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας"
    Μηπως δεν υπονοεις με αυτα να φυγω απο το μπλογκ ?
    Αν οχι πες καθαρα τι θες και ασε αυτα που σε συμφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσεις οι δύο έχετε μεγάλη πλάκα, τακώνεστε για το ποιός είναι υποκριτής και για το ποιός απο τους δύο είναι μεγαλύτερο κοματόσκυλο. Μου θυμίζεται τα παιδάκια του δημοτικού που τσακώνονται για το ποιός θα ταπώσει ποιόν. Απο περιέργεια, πες του οτι δεν το θες να δούμε τι θα πεί. Θα έχει μεγάλη πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε rovespieros, για πες μου ,σε ποιο αρθρο του συνταγματος λεει οτι ο καθε ενας , μπορει να παραδιδει την εξουσια της χωρας εν λευκο στο Δ.Ν.Τ. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.