Η κυβέρνηση της Θάλασσας...

ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ....
H Kυβέρνηση της ΘΆλασσας..
Με τα ΘΑλασσοδάνεια..
και καπετάνιο τον ΘΑλασσοΓιώργο..

“ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ;;;

Σχόλια

  1. Άααααα ρε Τζέφρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κανουν, αφου η ΝΔ καταντησε συνασπισμος αποστατων και οπλαρχηγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η τύπισσα στο ΣΚΑΙ σώζει την τιμή της δημοσιγραφίας!!!
    Δε μιλάει, ξυραφιάζει!!
    Την παρακολουθώ καιρό και δεν θυμάμαι σε κανένα της σχόλιο να έχει φοβηθεί ή να έχει βάλει φρένο σ΄αυτό που θέλει να πεί.
    Δεν χαριζόταν ούτε στους πρίν ούτε και χαρίζεται στους νυν.
    Μπράβο κοπελάρα μου!!!!!! Έτσι αλύπητα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά στο χωριό μου λένε : "Α ρε βοιδόπ....τσα που τους χρειάζεται", μας δουλεύουν η κάτι άλλο ?

    Τα κοπρόσκυλα ηρθαν για να σώσουν την Ελλάδα η τους "Ελληνες" ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδες δεν το εχετε παρει ακομα πρεφα οτι μολις παρουν καρεκλα το ριχνουν στις διακοπες και στη καλοπαιραση. Ο Κωστας ο Β' ο Ραφηνιωτης κυβερνουσε απο το σπιτι και μεσων τριτων. Ο Γεωργιος ο Β' ο κωπηλατης κυβερναει απο τα νησια.
    Και συ λαε βασανισμενε μην ξεχνας .... βαλτε οτι θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε στη δημοσιογράφο..Πάρα πολύ ωραία μάς τα λέει..Επιτέλους κύριε Παπανδρέου, γυρίστε στα Πρωθυπουργικά σας καθήκοντα..Αλλά ποιά καθήκοντα; Άλλοι διοικούν τη χώρα μας..Ο Γιωργάκης χρειάζεται διακοπές, να ξεκουραστεί από τις διακοπές..Τόση κωπηλασία, πια..Προσοχή κύριε Πρωθυπουργέ μόνο, μην πάθετε υπερκόπωση και σας στερηθούμε..Θα το έχουμε κρίμα..Δεν αντέχετε τόση, στενοχώρια..Άλλος "κουρασμένος" μας βρήκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.