ΠΑγκόσμιο Συμβούλων Οικονομίας Κίνημα

Τοποθετήθηκαν  και άλλοι σύμβουλοι: "Tρεις Καμπαλέρος "

Σύμφωνα με άρθρο του sbs., η κυβέρνηση τοποθέτησε την Deutsche Bank, HSBC και  Lazard, ως συμβούλους για την αξιολόγηση των επιλογών, στην αναδόμηση του τραπεζικού συστήματος της χώρας λόγω της οικονομικής κρίσης.
Το υπουργείο οικονομικών ανέφερε ότι την Πέμπτη η κρατική επιτροπή της ιδιωτικοποίησης  καθόρισε τους συμβούλους «για να ερευνήσει και να αξιολογήσει τις στρατηγικές επιλογές του ελληνικού κράτους και για να αξιολογήσει τις συνέπειες τέτοιων επιλογών, ειδικά στην αποδοτικότητα και τη σταθερότητα του οικονομικού συστήματος».

«Η κυβέρνηση λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο για να προστατεύσει τη σταθερότητα του ελληνικού οικονομικού συστήματος και να προωθήσει τη στρατηγική αναδόμησή της,» φέρεται να δήλωσε το ΥΠΟΙΚ.

Σχόλιο:
Έχουμε χάσει τον λογαριασμό με αυτούς τους συμβούλους...
Δεν πιστεύω να ξέρει να κανείς τον ακριβή αριθμό τους.
Μετά τους 20 νέους συμβούλους του γραφείου του Πρωθυπουργού μας προέκυψαν και οι 3 καμπαλέρος..

Προτείνω το ΠΑΣΟΚ, να μετονομασθεί σε:
ΠΑγκόσμιο Συμβούλων Οικονομίας Κίνημα

Σχόλια

  1. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ...... ΑΡΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ ΑΡΙΜΠΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΩΡΓΙΕΞ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.