Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Η (συνεχιζόμενη) επικοινωνιακή αυτοχειρία της Ρηγίλλης

Από antinews.gr 
Τα μπλογκς δεν υπάρχουν για την Ρηγίλλης
To επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω: Οι …επικοινωνίες της Ρηγίλλης εξακολουθούν να ζουν στον κόσμο τους, σε μια φανταστική (ρουσοπουλοκαραμανλική) πραγματικότητα ασχετοσύνης και απαξίωσης. Επιμένουν να πιστεύουν ότι το μήνυμα του Σαμαρά θα περάσει μόνο απο τα μέσα της διαπλοκής (πού ούτε τον πήγαν, ούτε θα τον πάνε ποτέ) και εξακολουθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα ίδια συγκροτήματα που τους συκοφαντούσαν μέχρι πρότινος.
Για παράδειγμα, σήμερα ο κύριος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε τις θέσεις της ΝΔ για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη σε συγκρότημα που ουκ ολίγες φορές τον έχει απαξιώσει προσωπικά με ανακρίβειες (http://www.antinews.gr/?p=58516).  Φυσικά δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο στέλεχος της ΝΔ, που μόλις ξυπνήσει το πρώτο που σκέφτεται είναι σε ποιό κανάλι και ραδιόφωνο θα εκλιπαρήσει να βγεί. Αλλά εν σκέπτεται ότι υπάρχουν και τα μπλογκς παρά μόνον όταν δεν του περάσουν τα ΜΜΕ αυτά που θέλει.
Σήμερα, επίσης, ο  τομέας οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την επιδείνωση της Οικονομίας, καλώντας μόνο τα ΜΜ”Ε”, τα οποία εσκεμμένα απαξίωναν τις θέσεις του Σαμαρά για το Μηνημόνιο ( http://www.antinews.gr/?p=58551). Πρακτική η οποία βεβαίως επαναλαμβάνεται συστηματικά, απο όλους τους Τομείς της ΝΔ.
Τα παραδείγματα είναι πολλά και καθημερινά και το συμπέρασμα ένα:
Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια και να αγνοεί την πραγματικότητα της ενημέρωσης.
Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να θεωρεί ότι πρέπει να ενημερώσει τον λαό μέσα από τα φίλτρα των ΜΜ”Ε” του συμφέροντος, της υστεροβουλίας, της διαπλοκής.
Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μία φορά δεν καταλαβαίνει πως εάν θέλει να στραφεί στον λαό, μπορεί να το κάνει όχι μέσω των χρεοκοπημένων και απαξιωμένων καναλιών του παρελθόντος και των προσωπικών σχέσεων του καθενός που την είδε “στέλεχος”, αλλά μέσα απο τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. Ειδ’ άλλως η ΝΔ θα παραμείνει έρμαιο της δικής της ανικανότητας.
Και θα πούμε και κάτι ακόμα:
Σε όλη την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχθηκε και δέχεται ο Σαμαράς απο την ημέρα της εκλογής του αλλά και το ΟΧΙ στο Μνημόνιο είχε μόνον έναν πιστό, μαχητικό και ανιδιοτελή παραστάτη: το διαδίκτυο.
Το διαδίκτυο που ενάντια στα δισεκατομύρια του ΔΝΤ ενημέρωσε τους Έλληνες για τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης και την καταστροφική λύση του ΔΝΤ.

Το συντριπτικό μέρος του διαδικτύου υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το “Όχι” του Σαμαρά όταν τα ΜΜ”Ε” το δαιμονοποιούσαν με έναν οχετό συκοφαντίας.
Το Διαδίκτυο έβγαλε τα στοιχεία της οικονομίας που δικαιώνουν τον Σαμαρά όταν τα ΜΜ”Ε” εξακολουθούν να τα αποκρύπτουν.
Εν κατακλείδι, το διαδίκτυο στάθηκε δίπλα στον Σαμαρά από την υποψηφιότητα του μέχρι την ορθή του στάση στα θέματα της οικονομίας.
Όχι επειδή είναι ο Σαμαράς, αλλά επειδή οι θέσεις του υπηρετούν τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.