ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τέλος στην αγωνία, ανακοινώθηκαν οι βάσεις

Τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανκοινώθηκαν από το πρωί.
Από το πρωί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω του ιστότοπου του Υπουργείου Παιδείας http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον κωδικό τους αριθμό. 

Στην εφαρμογή Αναζήτηση Επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το Ακαδ. έτος 2010 - 11, θα πρέπει οι μαθητές να πληκτολογούν: Τον κωδικό  (8 χαρακτήρες ή 11 για τους Αλλογενείς - Αλλοδαπούς) και τoυς 4 αρχικούς χαρακτήρες (Eπώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο) του υποψηφίου, για να ολοκληρωθεί σωστά η αναζήτηση.
Σε περίπτωση προβλήματος δοκιμάστε ξανά χρησιμοποιώντας μόνο κεφαλαίους χαρακτήρες, χωρίς τόνους.

Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών καλώντας τον αριθμό 1500.

Οι πίνακες με τα αποτελέσματα θα δοθούν και στα γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να αναρτηθούν στα λύκεια.

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 10 % ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις βάσεις του 10% μπορείτε να τις δείτε εδώ :

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/08/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.