Άλλος ένας σύμβουλος και μάλιστα 70 ετών

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Tommaso Padoa-Schioppa, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους.
Με την παγκόσμια γνώση του στο σύνθετο πλέγμα των θεσμικών και οικονομικών δεδομένων, σε συνδυασμό με τη σημαντική εμπειρία του στη χάραξη πολιτικής σε ανώτατο διεθνές επίπεδο, θα παρέχει συμβουλές στον Πρωθυπουργό σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού που αφορούν την εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής, δημοσιονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. 
Ο Tommaso Padoa-Schioppa διετέλεσε Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας (2006-08) και Πρόεδρος της Υπουργικής Επιτροπής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (2007-2008). Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Notre Europe, Πρόεδρος του Promontory Financial Group της Ευρώπης και μέλος της Ομάδας των Τριάντα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Bocconi Luigi στο Μιλάνο και έχει M.Sc. από το Massachusetts Institute of Technology.

ΑΠΕ

Σχόλια:
Όλα μας τα λέει η ανακοίνωση, μόνο πόσο χρονών είναι, ο κ. Tommaso Padoa-Schioppa, δεν μας λέει...
Σύμφωνα με το wikipedia ο Tommaso Padoa-Schioppa (born July 23, 1940), είναι 70 ετών..
Πάνω στο άνθος της ηλικίας του και στο "αποκορύφωμα" της καριέρας του..

Τι να πει κανείς, άλλος ένας σύμβουλος προστίθεται στην μεγάλη λίστα των συμβούλων.
Τελικά και μέρα με την μέρα επιβεβαιωνόμαστε για τα όσα γράφαμε στο άρθρο μας Μήπως έχουμε κυβέρνηση συμβούλων;;;;

Άλλος ένας σύμβουλος και μάλιστα 70 ετών 

Σχόλια

  1. Τώρα κρύβεται στα φουστάνια της Ελλάδας αυτός που κατηγορούσε τους νεαρούς Ιταλούς.
    Τέτοιους χυδαίους γέρους απορώ γιατί να τους ταΐζουμε. Χαραμοφάης αποτυχημένος σοσιαλιστής είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.