Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Μανώλης Μητσιάς (2): " Ποντάρω στο "είδος " του Αντώνη Σαμαρά ως πολιτικού, μήπως καταφέρουμε και διασώσουμε την κατάσταση. "


Στην ερώτηση δημοσιογράφου στο περιοδικό "Επίκαιρα" αν σήμερα υπάρχουν πολιτικοί που μπορουν να κυβερνήσουν ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντά:
"Και βέβαια υπάρχουν και , αν καταφέρουν τα κόμματα να αλλάξουν και να γίνουν αληθινά δημοκρατικά, γιατί σήμερα δεν είναι, θα καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να επιτελέσουν το έργο τους. Παρακολουθώ με συμπάθεια τη σοβαρή προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το ήθος του, μέσα σε ένα κόμμα όπου τα "τζάκια" έχουν βαθιές ρίζες , σ' ένα κόμμα που είναι βουλιαγμένο και διαλυμένο τα τελευταία τριάντα χρόνια και έχουν εισέλθει πολλοί παρείσακτοι. Παλεύει να ...σπάσει τα αβγά - μόνο έτσι θα καθαρίσει η Ν.Δ. Όμως, εκείνοι που θα βγουν μέσα από τα τσόφλια θα συνεχίσουν να του βάζουν τρικλοποδιές και να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εδώ και είκοσι χρόνια κάνουν τα ίδια και ζητούν και πάλι στήριξη. Τώρα θ' αλλάξουν; Ποντάρω στο "είδος " του Αντώνη Σαμαρά ως πολιτικού, μήπως καταφέρουμε και διασώσουμε την κατάσταση. 


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.