Μανώλης Μητσιάς (2): " Ποντάρω στο "είδος " του Αντώνη Σαμαρά ως πολιτικού, μήπως καταφέρουμε και διασώσουμε την κατάσταση. "


Στην ερώτηση δημοσιογράφου στο περιοδικό "Επίκαιρα" αν σήμερα υπάρχουν πολιτικοί που μπορουν να κυβερνήσουν ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντά:
"Και βέβαια υπάρχουν και , αν καταφέρουν τα κόμματα να αλλάξουν και να γίνουν αληθινά δημοκρατικά, γιατί σήμερα δεν είναι, θα καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να επιτελέσουν το έργο τους. Παρακολουθώ με συμπάθεια τη σοβαρή προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το ήθος του, μέσα σε ένα κόμμα όπου τα "τζάκια" έχουν βαθιές ρίζες , σ' ένα κόμμα που είναι βουλιαγμένο και διαλυμένο τα τελευταία τριάντα χρόνια και έχουν εισέλθει πολλοί παρείσακτοι. Παλεύει να ...σπάσει τα αβγά - μόνο έτσι θα καθαρίσει η Ν.Δ. Όμως, εκείνοι που θα βγουν μέσα από τα τσόφλια θα συνεχίσουν να του βάζουν τρικλοποδιές και να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εδώ και είκοσι χρόνια κάνουν τα ίδια και ζητούν και πάλι στήριξη. Τώρα θ' αλλάξουν; Ποντάρω στο "είδος " του Αντώνη Σαμαρά ως πολιτικού, μήπως καταφέρουμε και διασώσουμε την κατάσταση. 


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Σχόλια