Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Η ατζέντα της 23/8/2010 • 10:00:00 - Καβάλα - Ελλάδα - Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στην Καβάλα.
  Το πρόγραμμα:
  - 10.00: Επίσκεψη στην ΚΑΒΑΛΑ OIL. Συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη Διεύθυνση
  - 12.00: Επίσκεψη στo Μουσείο Καπνού και ανακήρυξή του ως επίτιμου μέλους του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού.

 • 11:00:00 - Θεσσαλονίκη - Ελλάδα - Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, στο οποίο θα συμμετέχουν ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος κ. Αθανάσιος Σκορδάς και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Μανώλης Αγγελάκας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη

 • 12:00:00 - Θεσσαλονίκη - ΕΣΗΕΜ-Θ - Παρουσίαση βιβλίου ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλου με τίτλο, «Χρηματοδοτικά εργαλεία για "πράσινες" επενδύσεις στην Αυτοδιοίκηση»

 • 13:30:00 - Μαρούσι - Ελλάδα - Συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας - Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αθλητική ατζέντα

 • 19:00:00 Ποδόσφαιρο-ΕΕΠ Β΄ & Γ΄ Εθνικής-Κλήρωση πρωταθλημάτων Football League - Football League 2

 • 12:00:00 Αθήνα Λεωφ. Αμαλίας 20 Ελλάδα Μπάσκετ-Συνέντευξη Τύπου Eurobank, ανανέωση συνεργασίας ΕΟΚ-Eurobank 


 • ΑΠΕ

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.