20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ , για τον Πρωθυπουργό !!!

Διαβάστε τι αποφάσισε εν μέσω κρίσης ο κ. Πρωθυπουργός με το  ΦΕΚ B 1182/2010 , 6 Αυγούστου 2010
20 παραπάνω συμβούλους  απ αυτούς έχει για το για το γραφείο του !!
Μάλιστα καλά διαβάσατε 20 καινούργιους συμβούλους..

Πόσο θα μας στοιχίσουν αυτοί;;
212.586 ευρώ για το υπόλοιπο του έτους και 642.751 ευρώ επιπλέον στον προϋπολογισμό για κάθε έτος !!!
Τώρα το πόσο θα παίρνει ο καθένας δεν γνωρίζουμε, αλλά οι "ειδικοί" σύμβουλοι ως ειδικοί που είναι, μάλλον θα παίρνουν την μερίδα του λέοντος
Καλά οι υπόλοιποι σύμβουλοι, στο Γραφείο του πρωθυπουργού πόσοι είναι;
Τι κάνουν και γιατί δεν επαρκούν;
Ποια είναι η απαίτηση που δικαιολογεί και μάλιστα σε περίοδο "φτώχειας", την πρόσληψη 20 επιπλέον συμβούλων, κόστους 642.751 ευρώ ;;
Διαβάστε το ΦΕΚ
Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.
Το γεγονός ότι από την πράξη αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 212.586 ευρώ για το τρέχον οικονομικό έτος και 642.751 ευρώ για κάθε επόμενο οικονομικό έτος, αποφασίζουμε:
α) Οι θέσεις Ειδικών Συμβούλων και Συνεργατών του Γραφείου Σχεδιασμού Στρατηγικής, αυξάνονται κατά τέσσερις (4).
β) Οι θέσεις Ειδικών Συμβούλων και Συνεργατών του Γραφείου Κοινωνικού Διαλόγου και Επικοινωνίας αυξάνονται κατά τρεις (3).
γ) Οι θέσεις μετακλητών υπαλλήλων με βαθμούς Α΄ έως Γ΄ του Γραφείου Κοινωνικού Διαλόγου και Επικοινωνίας αυξάνονται κατά δύο (2).
δ) Οι θέσεις Ειδικών Συμβούλων και Συνεργατών του Γραφείου Οργάνωσης και Διοίκησης, αυξάνονται κατά πέντε (5).
ε) Οι θέσεις μετακλητών υπαλλήλων με βαθμούς Α΄ έως Γ΄ του Γραφείου Οργάνωσης και Διοίκησης, αυξάνονται κατά έξι (6).

Σχόλια

  1. Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 600000 / 20 =~ 30000 ston kathe ena ana etos, 2500 kathe mina...

    .. Oxi kai asxima.

    ps. Mono daskalous den mporoyn na paroun kai giatrous....
    OLOI MAVRO STOYS YPOPSIFIOUS TOY DNT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ
    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ήταν τότε – στις 27 Ιουνίου του 2010...
    Ήταν τότε που ο Κουβέλης έκανε την (μια ακόμα) γιαλατζή επανάστασή του....
    Ήταν τότε που εμείς γράφαμε: «Κανείς προφανώς δεν τους είπε (ή κανέναν δεν άκουγαν όταν τους φώναζε) πως το πρόβλημα αυτής της κοινωνίας, δεν είναι η ποσότητα των παραμάγαζων της «Αριστεράς», αλλά η ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση ανατροπής και δράσης, που θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, και τη ζωή μας συνολικότερα.»
    Και τότε κάποιοι έσπευσαν να μας κακίσουν…
    Έσπευσαν να μας χρεώσουν εμπάθεια απέναντι στο «συμπαθή» πολιτικό άνδρα, λες και είχαμε να μοιραστούμε μαζί του τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες θλιβερές επιλογές.
    Όμως… Πριν αλέκτωρ κακαρίσει – όχι τρις αλλά ούτε καν άπαξ – ο «συμπαθέστατος" ήρθε να μας δικαιώσει με τις πολιτικές του επιλογές.
    Τώρα ζητάει απομνημονιοποίηση των δημοτικών εκλογών.
    Δηλαδή προωθεί την αποενοχοποίηση της κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
    Μέσα από την επιθυμία της προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης, προωθεί «αριστερόστροφο» συγχωροχάρτι στην πολιτική του δοσιλογισμού.
    Ο θλιβερός επαναστάτης της γιαλατζή αριστεράς, αναζήτησε το πολιτικό αποκούμπι στους θιασώτες του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ… ΛΑΟΣ… και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και επιχειρεί να τους απομνημονιοποιήσει.
    Γι αυτόν τον αριστερόστροφο αβανταδόρο του σοσιαλίζοντα φασισμού, ένα δεξιόστροφο φάσκελο θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.

    Δοξάστε τον ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας αναδημοσίευσα, εδώ:
    http://anatolikatisedem.blogspot.com/2010/08/blog-post_26.html
    Ευχαριστώ!
    Τι να πω κι εγώ; Το θράσσος τους δεν έχει όρια. Κι όλα αυτά τη στιγμή που κάνουν πλιάτσικο κυριολεκτικά στο πορτοφόλι μας, στα σπίτια μας, στις ζωές μας. Λογικά θα' πρεπε να τους είχαμε πάρει με τις πέτρες και τα ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσους ειχε ο ΚΚ ο σουβλακοφαγος και ποσα επαιρναν ? Για αυτο κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μας πεις άν ξέρεις για να μάθουμε.
    Προς το παρόν πες μας αν θες την γνώμη σου για το συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=166894&dt=26/06/2005

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο αυτό το άρθρο προκύπτει ότι επι Καραμανλή στο Μαξίμου μόνο ένα γραφείο ήταν πλήρως στελεχωμένο..
    " Διπλωματικό γραφείο με αρμοδιότητα την «παρακολούθηση θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Εξωτερικών,.... Είναι το μόνο πλήρως στελεχωμένο γραφείο, αφού έχουν καλυφθεί και οι δέκα προβλεπόμενες θέσεις με διπλωματικούς υπαλλήλους αποσπασμένους από το υπουργείο Εξωτερικών"

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ παλιέ φίλε (ξέρεις τι εννοώ) για την πληροφορία.
    Αύριο θα ανεβάσω ένα σχετικό άρθρο για να φαίνεται και η διαφορά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ,ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ?,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟ.ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΟΝ 25.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΦΤΑΝΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;; Οι σύμβουλοι!!!

    Στο τι μας χρησιμεύει ο πρωθυπουργός;;; Όταν οι σύμβουλοι του είναι ποιο μάγκες από αυτόν.



    Γνωστό παλιό ερωτήματα Καραμανλή: ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. -Αυτοί που κυβερνούσαν και τον πρώην Καραμανλή τον νυν κλπ. Κάποιοι που έχουν τον τρόπο, και μας την "ΦΕΡΝΟΥΝ" με τρόπο, και οι όλοι κάνουν τον μόκο ΜΜΕ-εξαπατήσεως κλπ..

    Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο με τρόπο χωρίς κόπο; -Οι σύμβουλοι! Τότε γιατί δεν κάνουμε πρωθυπουργό έναν σύμβουλο να καθαρίσουμε, θα μας βγαίνει και φθηνότερα.

    Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ' τα ίδια βλήματα.

    Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών.......δεν υπάρχει;

    Δεν υπάρχει ένας αρσενικός άντρας στην Ελλάδα;; ΟΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ;; ΠΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;;

    Συντελέσατε ένα έγκλημα, σε 320 δις ανεβάζουν το εξωτερικό μας χρέος, χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, βουλευτές υπουργοί πρωθυπουργοί, όλοι συνυπεύθυνοι που για το συμφέρον σας και την προβολή σας σπαταλήσατε δισεκατομμύρια λόγο Α Ν Ε Θ Υ Ν Ο Τ Ι Τ Ο Σ, αν ήταν να σας στήσουν στα "6 μέτρα" θα παριστάνατε τους υπεύθυνοανεύθυνους; Σας καλύπτουν σας "σιγοντάρουν" τα Μ.Μ.Ε-ξαπατήσεως , ενώ έπρεπε να είχαν ΜΟΝΙΜΟΥΣ τίτλους για το ΧΡΕΟΣ. Και ο ηλίθιος λαός σας θαυμάζει σας ψηφίζει και σας χειροκροτεί. ΑΙΣΧΟΣ.

    Ποίος κυβερνά αυτόν τον τόπο, εγώ έλεγα. Οι μαλάκες που μας κυβερνούν! Ποιος αμφιβάλει;;;

    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ *Μ-βλάκες τους μαλάκες.

    www.tzinis.com http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.