Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Δύο (2) αεροσκάφη F-16 της Π.Α συγκρούστηκαν στον αέρα


Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μισή ώρα, δύο (2)  F-16  Block 52+ της Π.Α συγκρούστηκαν στον αέρα Νότια της Κρήτης.
Οι χειριστές κατά πάσα πιθανότητα επεχείρησαν επιτυχή εγκατάλειψη.

To ένα αεροσκάφος ήταν μονοθέσιο και το 2ο διθέσιο.
Οι δύο εκ των χειριστών περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν το νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου υπεβλήθησαν σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο ένας, η κατάσταση της υγείας του οποίου κρίνεται πιο σοβαρή, υπέστη εσωτερική αιμορραγία, ο δε δεύτερος φέρει κατάγματα στα κάτω άκρα.
Στην περιοχή της συγκρουσης διεξάγονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου πιλότου, η τύχη του οποίου αγνοείται.

Για τυχόν νεώτερα θα σας κρατάμε ενήμερους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.