Σοβαρό! Η Βουλγαρία πουλάει ιθαγένεια με 100.000 ευρώ!!!

Σχετικά δημοσιεύματα εμφανίζονται όλο και πιό συχνά τις τελευταίες μέρες.
Τι συμβαίνει: Ο Υπουργός Απόδημων της Βουλγαρίας, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ (Bozhidar Dimitrov), όπως γράφει η Αυστριακή DerStandard, ανακοίνωσε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να παίρνει τη Βουλγαρική Ιθαγένεια, με την προϋπόθεση ότι θα δωρισει σε κοινωφελή ιδρύματα της, το ποσό των 100.000 ευρώ !

Η εφημερίδα SEGA αναφέρει ότι ένας Αμερικανός και ένας Καναδός, πρόσφατα απέκτησαν τη Βουλγαρική υπηκοότητα, δωρίζοντας σε εκκλησία από 100.000 ευρώ. Και φυσικά όταν...
λένε "Αμερικανός" ή "Καναδός", υποθέτουμε ότι πρόκειται για Σλαβομακεδόνες.

Στην ουρά για την απόκτηση της Βουλγαρικής υπηκοότητας, περιμένουν 30.000 άνθρωποι από τη FYROM κυρίως, αλλά και από τη Μολδαβία, την Ουκρανία κ.λ.π.

Η εφημερίδα STANDARD της Βουλγαρίας τώρα, γράφει:

Bulgaria Grants Citizenship to Americans and Canadians
USA and Canadian nationals will be granted Bulgarian citizenship for donations, told The Standart Minister of Diaspora Bozhidar Dimitrov. The donors have become Bulgarian citizens right away thanks to amendment to the law which grants citizenship to anyone who made a donation to a cultural institution worth at least 100,000 euro.


Άλλο ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα είναι αυτό του presseurope, το οποίο έχει τον χαρακτηριστικότατο τίτλο ¨"EU’s backdoor thrown open" (η πίσω πόρτα της Ευρώπης, είναι ορθάνοιχτη).

"Millions of Turks, Serbs, Moldovans, Ukrainians and Macedonians could soon be European citizens, thanks to some fancy footwork by new member states !"

Εκατομμύρια Τούρκοι, Σέρβοι, Μολδαβοί, Οθκρανοί και Σκοπιανοί, σύντομα θα μπορούν να είναι πολίτες της Ε.Ε. δηλαδή.


...

Εκτιμούμε ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, ειδικά για τη χώρα μας, η οποία πρέπει να χαράξει τη δική της στρατηγική και να το θέσει άμεσα στους εταίρους μας στην Ε.Ε.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι.
 

Σχόλια

  1. Μηπως να κανομε το ιδιο με καλυτερη τιμη. Εχουμε και λεμε 1.000.000 μεταναστες X 5.000 (πχ) = 5 δις. Νατη η τρυπα των εσοδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.