Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

To 3o Newsletter της Λιάνα Γούτα

Φίλες και φίλοι,
Σας αποστέλλω συνημμένο το τρίτο τεύχος του ηλεκτρονικού μου Newsletter που περιλαμβάνει τις κυριότερες δραστηριότητες  κατά το μήνα Ιούλιο (άρθρα, συνεντεύξεις, και άλλες δραστηριότητες).
Το 3ο αυτό Νewsletter ετοιμάσθηκε με κέφι και καλοκαιρινή διάθεση. Δυστυχώς όμως οι μέρες αυτές σημαδεύτηκαν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου και blogger Σωκράτη Γκιόλια, αφήνοντάς μας όλους άφωνους και σοκαρισμένους. Βεβαίως, η ελευθερία στην έκφραση -έντυπη, διαδικτυακή και πάσης φύσεως-, δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους δολοφονικές ενέργειες και όλοι μας οφείλουμε να συμβάλουμε στην διαφύλαξή της.
Δείτε το Newsletter ΕΔΩ

Φιλικά,
Λιάνα Γούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.