Μετά το “Marianne” και το έγκριτο “Χανουμ Μπουρέκ” αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο Καραμανλή.

Δημοσιεύθηκε από olympiada


http://www.marianne2.fr/docs/une/DIP.jpg?2010071120Συγκλονίζουν το Μπανγκλαντές οι αποκαλύψεις του έγκριτου “Χανούμ Μπουρέκ” για τον ύποπτο ρόλο Καραμανλή στην κατάρρευση της Ελλάδας. Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες αφιερώματα διεθνώς αναγνωρισμένων και έγκριτων μέσων, όπως το γαλλικό “Μαριάννε”, το πρόσωπο με πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, το κεντρικό δελτίο του ταϊβανέζικου “Μουτσουκλάν Τιβι”, της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα με το αζημίωτο” κλπ.
Αναμένονται και άλλες αποκαλύψεις από τον “κόσμο του κοπρολάγνου”, τα “νέα γελάδια” όπως και δημοσίευση άλλων 45 συνεντεύξεων στο έγκριτο “Βήμα”, όπου η κυρία Μαντέλη θα αποκαλύπτει ότι ο μοναχός Αρσένιος έπαιρνε μπροστά της τηλέφωνο το 11880 για να τον συνδέσουν με το ψιλικατζίδικο που αγόραζε λιβάνια ο κύριος Αγγέλου. Δύσκολα τα πράγματα για τον τ. Πρωθυπουργό.

Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΝΩ ΚΑΙ ΤΟ "Ο ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ". ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ALL CLASSIC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.