Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Το μέρισμα του μετοχικού ταμείου στρατού, θα δοθεί μόλις "μπει" ο Υφυπουργός στο Γραφείο..

Αποδεσμεύτηκαν από το υπουργείο Οικονομικών τα κονδύλια για να πληρωθούν οι ένστολοι το μέρισμα του μετοχικού ταμείου στρατού, όπως τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 Όπως δήλωσε ο υπουργός υπάρχει μόνο ένα... τεχνικό πρόβλημα για την πληρωμή του μερίσματος. Αυτό είναι ότι δεν μπορεί να υπογράψει ο υφυπουργός, Φ. Σαχινίδης καθώς το γραφείο του βρίσκεται υπό κατάληψη.
Μόλις υπογράψει θα κατατεθούν τα χρήματα στους δικαιούχους.

1 σχόλιο:

  1. Όταν μας εκαναν τις κρατήσεις για 30 χρονια τις εκαναν πάντα στην ώρα τους τωρα που ήρθε επιτέλους η ώρα να μας τα δώσουν πίσω τωρα το αφεντικό τρελάθηκε και υπογράφει μετά 15 μέρες.Και ρωτω Βενιζέλε και Σαχινίδη και Παπακωνσταντινου και και..., μιας και εχω την ατυχια να ειμαι και κατω απο 60 και μου κοψαν και το επίδομα αδειας και τα δωρα στις τράπεζες που χρωστάω θα το διευθετήσετε εσεις?Εγω πάντως δεν έκλεψα -καταχράσθηκα-επιχωρηγήθηκα δεν ευθύνομαι στο παραμικρο για την κατάντια του Μ.Τ Σ. και της Ελλαδας γενικότερα, μια ζωή πλήρωνα .Λιγο φιλότημο δε βλάπτει λίγο, μια παραίτηση ,δε ζητάω χαρακίρι οπως κάνουν οι Ιάπωνες πολιτικοι μια παραίτηση για τα μάτια του κόσμου αλλα που?Αιδως ω ανδρες Αθηναίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.