Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡEΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕI ΤΗΝ ΑΘHΝΑ..Στο "ψιλό" έχουν πάρει τον Πρωθυπουργό της χώρας διάφοροι κακεντρεχείς της αντιπολίτευσης και όχι μόνο, σχολιάζοντας τα πολλά ταξίδια του Παπανδρέου σε Ελλάδα και εξωτερικό..

"Ο πρωθυπουργός θα "πεταχθεί" για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα, μέχρι να αναχωρήσει εκ νέου, για επισκέψεις σε Τελ Αβίβ και Σόφια", λένε χαρακτηριστικά. 

Βέβαια τα σχόλια αυτά δεν γίνονται μόνο στα πηγαδάκια των πολιτικών της αντιπολίτευσης, αλλά και μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που διαπιστώνουν την εμμονή του Παπανδρέου με τα ταξίδια, γεγονός που μπορεί να καταστρέψει την.. εικόνα του Πρωθυπουργού..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.