Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Ποιόν τρομάζουν τα blogs ?

Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, φέρνει αυτό το ερώτημα στα χείλη πολλών. Ο νεκρός δημοσιογράφος, σχετίζεται -χωρίς όμως να έχει αποδειχθεί ποτέ- με το blog troktiko.
Ο ίδιος το αρνήθηκε πολλές φορές.
Είναι πιθανό λοιπόν, να μην είχε όντως σχέση με το συγκεκριμένο blog ή η δολοφονία του να μην είχε σχέση με αυτό και επίσης να μην είχε καμιά σχέση με τη δημοσιογραφία ! Υποθέσεις είναι όλα.
Όμως η κουβέντα δεν μπορεί παρά να γίνει. Τρομάζουν τα blogs? Η απάντηση είναι ...


"ΝΑΙ".
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.
Όμως, κατά την εκτίμησή μου, δεν είναι αυτό το κύριο ερώτημα.
Το ερώτημα είναι; "Ποιός από αυτούς που ενοχλούνται ή τρομάζουν από τα blogs έχει το -κακώς ενοούμενο- "σθένος", να διατάξει και να χρηματοδοτήσει μια δολοφονία".Αυτό είναι που πρέπει να απαντηθεί.
Τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, κατά κανόνα ενοχλούν. Δεν παίρνουν όμως όλοι οι ενοχλημένοι ένα πιστόλι να σκοτώσουν το δημοσιογράφο ή τον blogger !!!
Ποιός έχει την ηθική συγκρότηση να σκοτώνει όποιον τον ενοχλεί;
Αυτό είναι το ζήτημα...κι αν το σκεφτείτε, θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.
Β.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blogs_19.html#ixzz0u7803NvK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.