Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τα blogs αγαπητοί μου φίλοι δεν τρομοκρατούνται

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός της άδικης και άνανδρης δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, ορισμένα blogs άρχισαν να ψελλίζουν για τρομοκράτηση των blogs.

Αγαπητοί φίλοι τα blogs δεν έχουν κανένα λόγω να νιώθουν να μπαίνουν σε καθεστώς τρομοκρατίας όπως γράφεται.

Θα συνεχίσουν να γράφουν αυτά που γράφουν.

Εξάλλου για αυτό φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι η δημοσιογραφία των πολιτών (blogs) θα πρέπει να είναι ανώνυμη,για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουμε αναλύσει αρκετές φορές από αυτό εδώ το βήμα.

Τα blogs θα συνεχίσουν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους.

Η δύναμη των blogs είναι μεγάλη και αυτό το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν.-

Υ.Γ. Και κάτι που σας διαφεύγει οι περισσότεροι bloggers δεν είμαστε δημοσιογράφοι.

citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.