Υπάρχουν και άλλα Blogs κ. Πρωθυπουργέ...

Διαβάστε απόσπασμα από την Δευτερολογία πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου για τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα της νέας γενιάς στη βουλή 



Και για το ασφαλιστικό, δεν θα μιλήσω εγώ, αλλά θα σας διαβάσω ένα απόσπασμα ενός κειμένου, από έναν νέο του Blog των G-700, που αξιολογεί αυτό το ασφαλιστικό σύστημα που εμείς ψηφίσαμε χθες, για να αξιολογήσουμε κι εμείς κατά πόσον αυτά που λέτε ευσταθούν.
«Αναγνωρίζουμε - λέει - ότι στο σύνολό του, πρόκειται για το πιο βιώσιμο, το πιο κοινωνικά και γενεακά δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα που είχαμε ποτέ στη χώρα.  Επιτέλους, πραγματοποιείται με καθυστέρηση 80 ετών το όραμα των ιδρυτών του μεγαλύτερου και πιο ιστορικού ασφαλιστικού οργανισμού της Ν.Α. Ευρώπης, του ΙΚΑ, για ένα ενιαίο και δίκαιο Εθνικό Σύστημα Ασφάλισης.
Επιτέλους, σταματάει η βιομηχανία των εξαιρέσεων και των ασφαλισμένων πολλαπλών ταχυτήτων, όπου κάποιοι εργαζόμενοι μπορούσαν να επιβάλλουν να πληρώνονται παχυλές συντάξεις με μόλις 20 χρόνια πραγματικής εργασίας, ενώ άλλοι με 30 και 35 χρόνια δουλειάς έπαιρναν ψίχουλα...

Σχόλιο:
Πρόκειται λέει το άρθρο για "το πιο κοινωνικά και γενεακά δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα που είχαμε ποτέ στη χώρα"
Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα;
Για να καταλάβουμε κ. Παπανδρέου, τώρα με το νέο ασφαλιστικό οι εργαζόμενοι με 30 και 35 χρόνια, ΘΑ παίρνουν ένα καρβέλι και όχι ψίχουλα ;
K, Πρωθυπουργέ μπράβο σας και καλά κάνετε που διαβάζετε Blogs.
Εκτός όμως αυτό που αναφέρατε, υπάρχουν και άλλα Blogs κ. Πρωθυπουργέ.
Υπάρχουν και εκεί νέοι που λένε την γνώμη τους και εκφράζουν την άποψή τους.
Μόνο που η άποψη αυτών των νέων, διαφέρει κατά πολύ από την άλλη που μνημονεύσατε.

Σχόλια

  1. Ηδη εχω ενημερωσει τον Πρωθυπουργο να ενημερωβετε απο το δικο σου blog και μου υποσχεθηκε οτι θα το κανει σε καθημερινη βαση. Για αυτο προσεχε τι θα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.